Duel echilibrat în Bundesliga: VfL Wolfsburg - Werder Bremen

Analiza meciuri

VfL Wolfsburg - Werder Bremen

Se poate spune ca meciurile slabe de la inceputul sezonului au facut ca aceste doua echipe sa lupte oarecum pentru evitarea retrogradarii. In prezent, VfL Wolfsburg are cu trei puncte in plus fata de echipa adversa Werder Bremen si tot atatea mai mult decat zona fierbinte a clasamentului. Insa, asemanarea dintre cele doua echipe, inafara de culoarea echipamentului, este ca evolueaza la fel atat acasa, cat si in deplasare. In ultimele patru etape, au inregistrat aceleasi rezultate, trei infrangeri si o victorie. In prima parte a sezonului din Bundesliga, scorul a fost de 2-1 pentru Werder.

VfL Wolfsburg

In retur, Wolfsburg a bifat doua victorii si patru infrangeri, inclusiv cea din Cupa, din disputa cu Bayern Munchen. Ambele victorii au fost obtinute acasa si se pare ca jucatorii nu au nici o problema legata de performanta, in fata fanilor, desi au fost infranti de Augsburg. Ambele victorii au fost la limita, desi s-a chinuit suficient, reusind sa marcheze impotriva celor de la HSV chiar in finalul meciului, iar cu doua etape in urma reusisera doar un 2-1 cu Hoffenheim.Infrangerile nu au fost categorice pana in ultima etapa cand au pierdut cu scor de neprezentare cu Borussia Dortmund. Bazoera a fost absent din cauza unei accidentari, fiind inlocuit de J.Horn.

Werder Bremen

Ultimul meci jucat de Werder a adus o speranta in randul jucatorilor, deoarece au castigat in cele din urma. Acestia au obtinut victoria impotriva lui Mainz si pana in prezent, au avut rezultate modeste atat acasa cat si in deplasare. Insa, ceea ce e mai important este ca nu au primit un gol in Mainz. Interesant este ca singurele victorii obtinute de Werder au fost atunci cand acestia au trecut de Hertha cu 1-0 si cu 2-0 de Mainz. De mentionat este faptul ca ultimul triumf a avut loc in Berlin. Dupa infrangerea cu Borussia M’gladbach, antrenorul Nouri a revenit la formatia cu patru fundasi, cu Gebre Selassie in echipa, iar Fritz mijlocas.

{{notification_msg}}