Duel echilibrat în Bundesliga: Schalke 04 – SC Freiburg

Analiza meciuri

Schalke 04 – SC Freiburg

Doua echipe vecine la mijlocul clasamentului se vor intalni in ultimul meci de sambata al etapei. Ambele au fost invinse de Leipzig, iar in celelalte partide au avut evolutii diferite. Schalke este din nou in scadere de forma, pentru ca a pierdut in precedentele 3 dueluri. Freiburg a trecut si ea printr-o serie cu 3 esecuri, doar ca recent a remizat cu Leverkusen si in etapa trecuta a castigat cu Darmstadt. Acum gazdele au doua puncte avantaj fata de rivala din aceasta disputa. Confruntarile directe din sezonul trecut s-au incheiat cu o victorie cu 2-1 acasa a celor de la Freiburg, si o remiza alba in Gelsenkirchen.

Schalke 04

Are nevoie de o victorie pentru a pune capat seriei negative de rezultate. Etapa trecuta a pierdut pe finalul meciului, cu 1-0, in fata celor de la Bayer Leverkusen. A jucat in 10 oameni din minutul 4, deoarece Naldo a primit cartonas rosu. In Europa League a castigat grupa si o vom vedea jucand in saisprezecimi, chiar daca a fost infranta ultimul meci de Salzburg. Schalke a menajat mai multi titulari in acea partida, deoarece si-a dorit sa castige derby-ul cu Bayer Leverkusen. Probabil ca Nastasic va reveni pe teren, iar Kolasinac si Kehrer vor fi in aparare.

SC Freiburg

Este multumita avand in vedere ca are un avantaj de 9 puncte fata de zona retrogradabila. In etapa precedenta s-a impus in fata ultimei clasate, Darmstadt, printr-un gol marcat de Peteresen, din penalty. Portarul Schwolow a fost omul meciului, fiindca a avut mai multe interventii salvatoare. Antrenorul Streich face modificari rar in primul 11, insa acum este nevoit deoarece lipsesc jucatori importanti precum: Niedermeier, Philippe si Kempf.

{{notification_msg}}