Dispută interesanta în Spania: Celta Vigo - Eibar

Analiza meciuri

Celta Vigo – Eibar

Putem spune ca acest duel este unul chiar surprinzator in La Liga in acest sezon. Multa lume se astepta ca ambele echipe sa fie in partea de jos a clasamentului, in special Eibar care momentan se afla pe locul 6, iar Celta pe pozitia a 8 a. Ambele pot prinde un loc in cupele europene anul acesta. Celta are o evolutie mai slaba, fiind fara victorie in ultimele 5 dispute, iar Eibar are 3 infrangeri consecutive. In intalnirea din tur rezultatul a fost 1-1, iar sezonul trecut ambele au castigat cu 1-0 in deplasare.

Celta Vigo

Trece printr-o perioada nefavorabila si in plus are probleme cu jucatorii din cauza accidentarilor. In Cupa a eliminate-o pe Atletico, dar nu a putut sa treaca de Sevilla in semifinala, totusi fiind o performanta ca a ajuns intr-o faza avansata. In campionat a pierdut cu doua echipe din partea inferioara a clasamentului, apoi a remizat cu Sevilla, dupa care nu a avut nici o sansa pe Camp Nou, pierzand cu 6-1 in fata Barcelonei. In acel meci antrenorul Berizzo nu a putut conta pe cei mai buni jucatori, dar acum ii va avea alaturi pe Bongonda, Iago Aspas si Sergi Gomez, care au revenit dupa perioada de suspendare. In afara jocului va fi Nolito si Orellana care este suspendat. Nici pe fundasul Fontas nu-l vom vedea in teren, dar ne asteptam la un meci interesant.

Eibar

Se afla pe o pozitie superioara a clasamentului, si nu vrea sa repete greseala facuta anul trecut, cand era sa termine pe un loc retrogradabil, dupa ce in turul campionatului a fost printre primele. A avut noroc pentru ca a retrogradat Elche, dar si-a invatat lectia si de data asta trebuie sa fie mult mai atenta. Are o serie de 3 infrangeri si a dat semne de slabiciune din nou, dar etapa trecuta a invins-o cu 2-0 pe Levante acasa. In acest moment sunt pe un loc care duce in Europa League. Cand vorbim de ofensiva, aceasta echipa depinde mult de Borja Baston. In aparare lipseste Ramis, iar la mijloc Keko din cauza ca este accidentat. De asemenea Kike si Also nu vor intra in joc, asa ca nu ne vom astepta la mari modificari in primul 11.

{{notification_msg}}