Derby spectaculos în Spania : Real Madrid - Atletico Madrid

Analiza meciuri

Real Madrid - Atletico Madrid

Castigatoarea marelui derby al orasului Madrid, se va decide dupa confruntarea dintre locul 2 si 3 din La Liga. Avand in vedere ca Barcelona are un avans consistent, lupta se va da pentru pozitia a doua, care in acest moment e ocupata de Atletico Madrid, avand un punct peste cei de la Real. Sunt la o distanta mare fata de primul loc, pentru ca ambele au facut multe greseli in etapele trecute. Nu sunt prezente in Cupa Spaniei, dar cel mai important e ca vor juca returul optimilor Champions League, avand sanse pentru calificare. In infruntarea din tur au remizat 1-1, iar sezonul trecut tot au terminat la egalitate.

Real Madrid

A facut o noua greseala etapa trecuta, care practic a diminuat si mai mult sansele la titlu. Cu Zidane pe banca tehnica, Real a remizat in ultimele doua etape jucate in deplasare, cu Betis si Malaga. In meciul cu Betis a avut un gol anulat, iar in cel cu Malaga, Ronaldo a ratat un penalty. In acest sezon doar doua meciuri jucate acasa nu le-a castigat si va porni cu un mic avantaj, suporterii in numar mare, dar totusi sa nu uitam ca Atletico le-a dat mari batai de cap celor de la Real in ultimele dueluri. Sunt accidentati Bale, Pepe si Benzema, iar Marcelo nu se stie daca va fi apt de joc. In echipa de start va fi Varane si Nacho in cazul in care nu va juca Marcelo.

Atletico Madrid

In ciuda faptului ca a avut rezultate slabe in ultima vreme, Atletico Madrid se afla pe locul 2 in clasament, dar  asta e multumita Realului care a gresit si ea la randul ei si nu a putut profita.  Daca va reusi sa invinga, ii va creste sansele ca sa-si pastreze pozitia din clasament pana la sfarsitul campionatului. Are probleme in partea ofensiva, deoarece in ultimele 3 meciuri a reusit sa inscrie doar o singura data, cand a invins in deplasare la Getafe. A terminat la egalitate 0-0, etapa trecuta cu Villarreal, iar miercuri a avut parte tot de acelasi rezultat in Champions League cu PSV Eindhoven. Un rezultat bun, putem zice, dar in meciul retur va trebui sa inscrie si sa castige pentru a se califica. Nu vor intra in meci Thomas, Tiago si Carrasco, in schimb antrenorul Simeone va putea conta pe fundasul Savic. 

{{notification_msg}}