Derby spectaculos in Serie A

Analiza meciuri

Juventus - SSC Napoli

Sambata seara va fi un derby spectaculos in campionatul italian Serie A, care poate fi decisiv in cursa pentru titlu, privind situatia din clasament. Dupa 25 de etape lider este Napoli care are cu doua puncte mai mult decat campioana sezonului trecut Juventus, iar pe locul 3 la o diferenta mare, de 10 puncte se afla Fiorentina. Intalnirea directa din toamna trecuta s-a incheiat cu triumful lui Napoli, scor 2-1. Sezonul trecut Juventus a castigat de doua ori in campionat, dar a pierdut in Supercupa.

Juventus

Uitandu-ne peste statistici ambele echipe sunt intr-o forma grozava si isi doresc cele 3 puncte care sunt foarte importante in batalia pentru titlu. Presiunea mai mare va fi pe Juventus care are cu doua puncte mai putin. Asadar elevii antrenorului Allegri au demonstrat de multe ori ca pot trece prin situatii dificile si vor da totul pe teren pentru a continua seria de 13 victorii consecutive obtinute in campionat. Weekend-ul trecut au triumfat in deplasare la Frosinone cu scorul 2-0, jucand la jumatatea capacitatii si a fost al 17 lea rezultat pozitiv la rand. Trebuie sa precizam ca de data aceasta va intalni cel mai puternic adversar din campionat, iar experimentatul fundas Chiellini nu va fi prezent, in timp ce tanarul Rugani va trebui sa-l inlocuiasca cu success. Este posibil ca Lichtsteiner sa fie inlocuit de Cuadrado pe flancul drept, si trebuie sa mai adaugam ca se vor afla pe banca de rezerve atacantul Mandzukic, mijlocasul Asamoah si Khedir si fundasul Caceres.

SSC Napoli

Este si ea intr-o perioada foarte buna, avand 8 victorii consecutive in campionat. In aceasta perioada a facut si o greseala in Cupa, pierzand acasa cu Inter, scor 2-0, dar si-a revenit rapid castigand 4 meciuri la rand in Serie A. In felul acesta a ajuns lider si are doua punte mai mult decat ocupanta locului 2, Juventus, iar daca va fi invinsa aceste doua echipe vor schimba locurile din clasament dupa o lunga perioada de timp. Desigur Napoli a anuntat ca va fi agresiva si va da totul pe teren. In atac toata lumea va fi cu ochii pe golgheterul Higuain. Singurul jucator pe care nu poate conta antrenorul Sarri este mijlocasul Grassi venit recent de la Atalanta, fiind accidentat.

Juventus si Napoli

{{notification_msg}}