Derby pe San Siro:AC Milan - AS Roma

Analiza meciuri

AC Milan - AS Roma

Etapa 35 din Serie A se va incheia cu un derby de traditie in fotbalul italian, Milan importiva Romei. Cele doua echipe au ratat toate trofeele din acest sezon iar etapa trecuta ambele formatii au dezamagit. In meciul tur disputat pe Olimpico, romanii s-au impus cu 1-0.

AC Milan

Ultimul meci disputat pe teren propriu s-a incheiat tot cu o infrangere si acum sunt mult mai motivati sa opreasca aceasta serie negativa. Singurul obiectiv ramas pentru Milan in acest sezon ramane calificarea in Europa League iar cu o victorie in acest meci isi cresc sansele. Ultimele rezultate nu sunt incurajatoare si risca sa piarda pozita de Europa League pentru ca Inter se afla la doar 3 puncte distanta. In ultima etapa de campionat au reusit doar o remiza in deplasarea de la Crotone. Antrenorul Montella se lupta de multa vreame cu jucatorii accidentati iar in aceasta partida nu ii va avea la dispozitie pe Abata, Bonaventura, Kucka si Antonelli.

AS Roma

Roma abordeaza aceasta partida dupa o infrangere dureroasa etapa trecuta in derby-ul local cu Lazio si au pierdut orice sansa la titlu pentreu ca Juventus s-a distantat la 9 puncte. Echipa de pe locul 3 Napoli s-a apropiat la doar un punct iar prezenta directa in grupele Champions League e in pericol. Lazio s-a apropiat si ea la 7 puncte de Roma dar momentan nu reprezinta un pericol. In ultima perioada au avut o forma mai slaba iar acest meci cu Milan poate fi decisiv. Au un jucator accidentat, Florenzi si doi jucatori suspendati pentru aceasta partida, Rudiger si Strootman.

{{notification_msg}}