Derby în Spania: Real Madrid - Atletico Madrid

Analiza meciuri

Real Madrid - Atletico Madrid

Poate cel mai interesant meci al etapei cu numarul sapte din La Liga, se va da intre Real Madrid si Atletico Madrid. Realul a inceput in forta acesta sezon, intampinand singura infrangere in ultima etapa la Sevilla. Atletico a invins doar o singura data in primele patru etape, insa acum daca adunam si victoria obtinuta in Champions League, cumuleaza o serie de trei victorii. Intalnirile sezonului trecut au fost incheiate cu remize.

Real Madrid

Am putea spune ca evolutiile Real-ului nu a intampinat surprize, etapele in care au remizat cu Bilbao si au pierdut cu Sevilla, au fost jucate in deplasare. Victoriile pe teren propriu au venit cu Getafe, Leganes si Espanyol; Girona fiind singurul adversar invins in deplasare. Debutul in grupele Champions League a fost depasit fara nici o problema, 3-0 cu AS Roma; marti urmand sa intalneasca a doua adversara a grupelor - TSKA Moscova. Absenta fundasului Carvajal a fost dur resimtita in infrangere ultimei etape; pe langa acesta, nu vor evolua nici in aceasta partida Marcelo si Isco.

Atletico Madrid

Dupa ce au triumfat in fata Real-ului in Super Cupa Europei, startul sezonului in campionat nu i-a gasit intr-o forma buna. Au remizat cu Valencia in deplasarea primei etape cu scorul de 1-1, au invins Vallecano acasa la scor minim, iar in etapa a treia au pierdut la Celta Vigo cu 2-0. Urmand ca apoi sa remizeze cu Eibar inaintea deplasarii din Champions League, la Monaco - duel castigat la scorul de 2-1, care se pare ca le-a oferit un bun elan in jocurile din campionat. Ultimile doua etape inving Getafe in deplasare si Huesca pe teren propriu. Lotul numara trei jucatori accidentati in partea de aparare - Arias Santiago, Gimenez si muntenegreanul Savic.

{{notification_msg}}