Derby în Serie A: Lazio Roma – AS Roma

Analiza meciuri

Lazio Roma – AS Roma

Duminica va fi cel mai important derby al orasului Roma, din cadrul etapei cu numarul 15, din Serie A. Ocupanta locului 4, Lazio, o va intalni pe AS Roma, echipa de pe pozitia secunda. Se anunta un meci interesant pe Stadionul Olimpico, mai ales ca Lazio isi doreste sa-si ia revansa, pentru ca a fost pierdut ultimele 3 confruntari directe.

Lazio Roma

Trebuie sa adaugam ca Lazio nu a mai castigat de 3 ani derby-ul cu Roma, asa ca duminica va face tot posibilul sa intrerupa aceasta serie negativa si sa obtina victoria. Jucatorii antrenorului Inzaghi sunt in mare forma, fiindca vin dupa 6 triumfuri si 3 remize in campionat, rezultate care au dus echipa pe locul 4 in clasament, la un punct distanta fata de Roma si la 5 puncte in spatele liderului Juventus. Multumita lui Immobile, Lazio este una din cele mai eficiente echipe din Serie A, care ajutat de Keita si Anderson, a inscris 9 goluri pana acum. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, insa probabil Marchetti va fi in poarta. Antrenorul are la dispozitie aproape toti jucatorii.

AS Roma

Unul din cei mai buni marcatori ai echipei, Salah, s-a accidentat si Roma asteapta acest meci cu ceva emotii. Antrenorul Spaletti probabil va schimba tactica de joc. In precedentele doua partide din deplasare a remizat cu Empoli si a fost infranta de Atalanta. Pe propriul teren AS Roma a obtinut numarul maxim de puncte in campionat. Are un moral destul de bun, avand in vedere ca etapa trecuta s-a impus cu 3-2 in fata celor de la Pescara. Recent s-a calificat in saisprezecimile Europa League, si va incheia faza grupelor pe prima pozitie. In duelurile cu Pescara si cu Plzen, golgheterul Dzeko, a reusit sa marcheze de 5 ori. Nu se stie daca il vom vedea in teren pe El Shaarawy, insa cu siguranta vor absenta Paredes si Florenz.

{{notification_msg}}