Derby în Serie A: Inter Milan – Lazio Roma

Analiza meciuri

Inter Milan – Lazio Roma

Miercuri seara se va juca un singur meci din etapa cu numarul 18, in care se vor intalni doua rivale, Inter si Lazio. Ambele sunt intr-o forma buna si vin dupa o serie de 4 victorii si o infrangere. Romanii sunt pozitionati mai bine in clasament, deoarece ocupa locul 4 si au un avantaj de 7 puncte, fata de Inter, care se afla pe pozitia a 7 a. Confruntarile directe din sezonul precedent au fost castigate de Lazio.

Inter Milan

Cu siguranta va face tot posibilul sa obtina cele 3 puncte in partida de miercuri seara, mai ales ca a inregistrat 6 victorii consecutive pe teren propriu. Doua dintre ele s-au conturat in Europa League, insa nu a fost de ajuns pentru a se califica in primavara europeana. Acum se afla la 7 puncte distanta fata de locul 3, ocupat de Napoli, care duce in Champions League. Jucatorii antrenorului Pioli s-au impus in deplasarea din Sassuolo in etapa trecuta cu 1-0 si au un moral destul de bun inaintea duelului cu Lazio. Ne asteptam sa vedem modificari in atac si la mijloc, deoarece Medel, Joao Mario si Melo sunt pe lista indisponibililor.

Lazio Roma

S-au impus in ultimele doua partide, acasa cu Fiorentina si pe terenul celor de la Sampdoria. Inainte de asta a suferit un esec in derby-ul cu Roma, fiind singurul pas gresit in precedentele 12 etape. Din acest motiv fanii spera la un rezultat pozitiv in duelul cu Inter, de pe Stadionul Giusseppe Meazza. Antrenorul Inzaghi nu va putea conta miercuri seara pe Patric si Parol. Trebuie sa precizam ca Lazio alaturi de Juventus, a obtinut cele mai multe puncte in deplasare prin tactica care a folosit-o Inzaghi. Asadar, se anunta un meci spectaculos.

{{notification_msg}}