Derby în Serie A: AC Milan – Fiorentina

Analiza meciuri

AC Milan – Fiorentina

Ultimul meci al etapei cu numarul 25 din Serie A, este un derby care se va juca intre ocupanta locului 7, Milan si echipa de pe pozitia a 8 a, Fiorentina. Echipa din Firenze este mai in forma decat milanezii, in prezent. Intalnirea din tur s-a incheiat cu o remiza alba.

AC Milan

Nu credem ca vom vedea acelasi rezultat si pe San Siro, mai ales ca ambele au nevoie maire de puncte, pentru a spera la un loc ce duce in cupele europene. In etapa trecuta Milan a terminat la egalitate 1-1 in deplasare cu Lazio, reusind sa marcheze pe final, prin atacantul Suso. Inainte jucatorii antrenorului Montella au castigat in Bologna, prin golul inscris in minutul 89 de Pasalic, punand capat unei serii de 3 esecuri in campionat si una in Cupa Italiei, in fata rivalei Juventus. Trebuie sa precizam ca la sfarsitului anului 2016 a castigat Supercupa, invingand-o pe campioana din Torino. Ne asteptam sa joace ofensiv din primul minut cu Fiorentina, pentru ca isi doreste sa obtina cele 3 puncte. Din cauza accidentarilor vor lipsi Antonelli, Bonaventura, Antonelli, Sciglio, Montolivo si Romagnoli. O veste buna pentru fani, e ca vor reveni pe teren Paletta si Kucka.

AC Fiorentina

Vine dupa doua victorii, prima in Serie A cu 3-0 in fata celor de la Udinese si cea de-a doua a bifat-o joia trecuta in saisprezecimile Europa League cu 1-0 in deplasare, in partida cu Borussia M’gladbach. Jucatorii antrenorului Sousa au prima sansa sa se califice in faza urmatoare, pentru ca meciul decisiv il vor juca acasa si pornesc in avantaj. Acum doua etape Fiorentina a pierdut cu 4-0 duelul cu AS Roma, dar rezultatele obtinute inainte o fac sa se lupte in continuare pentru o pozitie ce duce in competitiile europene. Sousa nu obisnuieste sa faca modificari majore in primul 11, dar ne asteptam sa-i vedem titulari pe Ilicic si Kalinic.

{{notification_msg}}