Derby în Rusia: Zenit St.Petersburg – FC Krasnodar

Analiza meciuri

Zenit St.Petersburg – FC Krasnodar

Mai sunt doua etape pana la finalul campionatului si putem spune ca acest meci este un derby, deoarece ambele lupta pentru a ajunge in cupele europene. In prezent Zenit este pe 3, loc ce duce in Europa League si isi doreste sa termine pe pozitia secunda pentru a juca in Champions League in sezonul urmator. Krasnodar se gandeste la Europa League, deoarece se afla pe locul 4. Gazdele au bifat o serie de 3 victorii recent, insa acum doua etapa a fost infranta pe teren propriu. Weekend-ul trecut a castigat in deplasare, iar oaspetii nu au reusit sa se impuna in ultimele 3 meciuri. In confruntarea din tur Krasnodar a triumfat cu 2-1.

Zenit St.Petersburg

Dupa infrangerea din derby-ul cu Spartak, Zenit a iesit din lupta pentru titlu, cu toate ca era principala favorita la inceputul campionatului. Asadar acum i-a ramas ca obiectiv locul 2, pozitie ce duce in Champions League. Acum doua etape a suferit un esec in fata celor de la Terek si a coborat pe pozitia a 3 a. Asteapta un pas gresit facut de CSKA si este nevoita sa castige toate meciurile pana la final. Weekend-ul trecut a invins-o pe Samara cu 3-1 si antrenorul Lucescu trebuie sa fie multumit de cum a evoluat echipa sa, pentru ca a marcat cele 3 goluri pana la pauza. Nu ne asteptam sa vedem modificari in primul 11.

FC Krasnodar

Se lupta pentru un loc ce duce in Europa League, dar din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme sansele i s-au diminuat. Are nevoie mare de cele 3 puncte, insa va intalni un adversar dificil. Ultimul meci in care a marcat 3 goluri a avut loc la mijlocul lunii martie, apoi de cele mai multe ori reusea sa inscrie de doua ori in fiecare partida. Trebuie sa precizam ca a avut o serie de 10 meciuri fara infrangere, insa a terminat la egalitate de 6 ori. Nu a castigat in precedentele 3 dueluri, perioada in care a remizat cu Anzhi si Ural, iar in disputa cu Orenburg a fost invinsa la limita cu 1-0. Vor reveni in echipa de start Martynovich, Smolov, Petrov si Mamaev.

{{notification_msg}}