Derby în Premier League: Tottenham – Chelsea

Analiza meciuri

Tottenham – Chelsea

Ultimul meci al etapei cu numarul 20 din Premier League, va fi un duel intre doua rivale din Londra, Chelsea si Tottenham, care in prezent sunt intr-o forma foarte buna. Dupa seria de 4 victorii, Tottenham a urcat pe locul 5 in clasament, iar Chelsea este lider si are cu 10 puncte mai mult. In prima parte a sezonului echipa de pe Stamford Bridge a castigat confruntarea directa cu 2-1, iar intalnirile din campionatul trecut s-au incheiat la egalitate.

Tottenham

Fiindca Chelsea nu a mai castigat de 4 ani pe stadionul White Hart Lane, o face pe Tottenham sa spere la un rezultat pozitiv. Asadar, jucatorii antrenorului Pochettino vor da totul pentru a obtine o victorie. Pe de alta parte Tottenham evolueaza din ce in ce mai bine si vine dupa 4 triumfuri consecutive si acum are cu un punct mai putin decat ocupanta locului 4, Arsenal si 3 fata de echipa de pe pozitia a 3 a, Manchester City. O victorie ar duce-o pe locul 3 in clasament, tinand cont ca re un golaveraj mai bun decat Manchester City. In etapa trecuta s-a impus cu 4-1 in deplasarea din Watford. Antrenorul Pochettino are la dispozitie toti jucatorii pentru acest derby cu Chelsea, cu exceptia lui Lamela, care este accidentat.

Chelsea

Am mentionat deja ca Chelsea se afla pe primul loc in clasament si asta se datoreaza celor 13 victorii consecutive pe care le-a bifat in campionat. In aceasta perioada a incasat doar 4 goluri, cate unul in duelurile cu Manchester City, Tottenham si doua in etapa trecuta cu Stoke. Totusi pana la urma a invins-o cu 4-2 pe Stoke, prin reusitele lui Wilian, Cahill si D.Costa. Formula 3-4-3 folosita de antrenorul Conte, s-a dovedit a avea un mare succes si din acest motiv, Chelsea are un avantaj de 5 puncte fata de ocupanta locului 2, Liverpool. Fundasul Terry va lipsi, fiindca acuza unele accidentari.

 

{{notification_msg}}