Derby în La Liga: Betis Sevilla – FC Sevillla

Analiza meciuri

Betis Sevilla – FC Sevilla

Este un derby interesant al orasului, inaintea caruia FC Sevilla este mult mai in forma decat Betis, fiindca are un avantaj de 25 de puncte. Trebuie sa precizam ca Sevilla evolueaza bine si in Champions League, in timp ce Betis vine dupa 5 meciuri fara victorie in La Liga. In aceasta perioada a remizat de 3 ori, iar oaspetii au bifat 3 victorii consecutive, incluzand-o si pe cea din saisprezecimile Champions League. Confruntarea directa din tur s-a incheiat cu victoria Sevilliei la limita cu 1-0. In ultimele 7 etape Betis nu a bifat nici un triumf si nici nu a reusit sa marcheze in precedentele 5 partide.

Betis Sevilla

Este in scadere de forma si vine dupa o infrangere cu Granada, inaintea acestui derby. A inregistrat 3 remize si un esec in fata celor de la Atletico Madrid. Totusi a obtinut cate un punct din duelurile cu Valencia si Barcelona. In etapa trecuta nu au jucat Ceballos si Pezzella din cauza cartonaselor galbene acumulate. Atunci Betis a incasat 3 goluri in prima repriza si nu a mai putut face nimic pana la final. O veste buna pentru fani e ca va reveni Pezzella, insa antrenorul V.Sanchez nu poate conta pe serviciile a mai multor jucatori, printre care se numara: Donk, Bahuel, J.Carlos, Ceballos si Navarro.

FC Sevilla

Are parte de un nou sezon bun si cu toate ca este mult mai bine clasata decat rivala Betis, fanii isi doresc o victorie in acest derby. In ultimele doua etape a invins-o pe Las Palmas cu 1-0 in deplasare, iar weekend-ul trecut s-a impus cu 2-0 in disputa de acasa cu Eibar. Sevilla a castigat cu 2-1 prima mansa cu Leicester din saisprezecimile Champions League. Totusi este ingrijorator pentru ca a ratat penalty si a primit gol acasa, asa ca va trebui sa joace prudent in Anglia, pentru a se califica. Sarrabia si Correa au fost marcatorii in acel meci. Acum acestia nu vor face parte din echipa de start si ne asteptam sa-i vedem din primul minut pe Vasquez, Carrico si Iborra.

{{notification_msg}}