Derby în Champions League:Paris Saint Germain - Manchester City

Analiza meciuri

Paris Saint-Germain - Manchester City

Cel mai echilibrat duel din sferturile de finala ale Champions League se va disputa miercuri seara intre PSG si Manchester City. Una din aceste echipe va trece peste un pas psihologic, dupa invetitii colosale ani la rand va juca in semifinalele celei mai importante competitii europene. PSG este deja campioana matematic in Franta si au putut menaja cativa jucatori importanti pentru acest meci in timp ce City inca nu si-a asigurat locul 4 care ii va permite participarea in sezonul viitor de Champions League.

Paris Saint-Germain

Parizienii au fost eliminati anul trecut din aceasta faza a competitiei de Barcelona si nici in acest an nu au avut noroc la tragerea la sorti pentru ca vor avea parte de cel mai echilibrat sfert de finala. Elevii antrenorului Blanc si-au asigurat titlul in Franta dar chiar si asa au castigat lejer ultimul meci din campionat cu Nice, 4-1 Vor sa obtina toate trofeele in acest sezon si sunt aproape de a castiga si ambele cupe din Franta. In meciul din aceasta seara vor absenta doi jucatori importanti, Verrati si Pastore.

Manchester City

City abordeaza aceasta partida dupa o victorie categorica in campionat impotriva celor de la Bournemouth, dupa acea victorie au ramas pe locul 4 in campionat cu un punct peste marii rivali de la United. Va fi o lupta crancena pana la finalul sezonului pentru un loc de Champions League pentru ca in campionat acesta a ramas obiectivul avand in vedere diferenta de 15 puncte fata de liderul Leicester. Au trecut printr-o perioada mai slaba inaintea victoriei din ultima etapa dar au avut si probleme mari de lot. In meciul din aceasta seara Pellegrini nu va avea la dispozitie o serie de jucatori foarte important in angrenajul echipei, portarul Hart si jucatorii de camp Sterling, Yaya Toure si Kompany. 

{{notification_msg}}