Derby in Belgia:Anderlecht - Club Brugge

Analiza meciuri

Anderlecht - Club Brugge

Doua din cele mai importante echipe belgiene se vor infrunta intr-un derby de traditie in Jupiler League. Anderlecht e lider in Belgia iar Club Brugge e pe locul 3 la 6 puncte distanta de lider si la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 2 Gent. In ultimele 3 partide directe Brugge a fost echipa mai buna obtinand doua victorii si o remiza.

Anderlecht

Anderlecht vine dupa un sfert de finala cu Manchester United, a fost aproape sa produca surpriza ,dupa 1-1 pe teren propriu au obtinut acelasi rezultat si pe Old Trafford si au trimis meciul in prelungiri, au primit un gol in acele prelungiri care a fost echivalent cu eliminarea. Refacerea pentru aceasta partida va fi mai dificila dar sunt linistiti pentru ca au un avans de 6 puncte fata de locul 2. La gazde Alex Chipciu este anuntat titular iar Stanciu va fi pe banca de rezerve Antrenorul Weiler a anuntat ceva modificari in primul 11 iar singurul jucator absent va fi Najar care inca nu a revenit dupa o accidentare.

Club Brugge

Campionii de anul trecut nu trec prin cea mai buna perioada inaintea acestui derby, din ultimele 5 partide au obtinut doar 3 remize. Meciul din aceasta seara va fi decisiv pentru ca daca il pierd vor iesi din lupta pentru titlu. Vor folosi o formul ofensiva pentru ca aceasta e arma lor principala in ultimele meciuri au reusit multe goluri dar au fost tradati de aparare. Antrenorul Preud’homme are probleme cu accidentarile si nu ii va avea la dispozitie pe Rhijn, Diaby si Cools iar fundasul central Poulain este suspendat.

{{notification_msg}}