Cupa Regelui Spaniei: Betis Sevilla – Deportivo

Analiza meciuri

Betis Sevilla – Deportivo

Este duel intre doua echipe din La Liga, pozitionate in partea de jos a clasamentului. Multa lume se astepta sa o vada pe Betis in alta postura si nu la 5 puncte de zona retrogradabila. Deportivo se afla la 4 puncte in spatele adversarei. In ultimele 4 etape, Betis Sevilla a castigat o singura data si a pierdut de 3 ori, iar Deportivo vine dupa o serie de 6 meciuri fara sa triumfe, perioada in care a fost infranta de 4 ori. Aceste doua echipa s-au intalnit in campionat, la inceputul sezonului si au remizat fara goluri, in Sevilla.

Betis Sevilla

Nu a mai inregistrat cateva rezultate pozitive la rand si din acest motiv se afla aproape de zona fierbinte a clasamentului. Acum doua etape a obtinut cel de-al doilea triumf de pe teren propriu, din acest sezon. A invins-o cu 2-0 pe Las Palmas, insa in etapa trecuta a pierdut cu 3-1 in fata celor de la Eibar, meci in care a fost eliminat Piccini si nu a rezistat in 10 jucatori. Pe final a marcat golul de onoare, Ruben Castro, dar Betis nu a mai avut sanse sa smulga un rezultat de egalitate. Toata lumea se astepta ca noul antrenor Sanchez, care a debutat cu o victorie, sa continue in acelasi ritm, insa n-a fost asa. Din aceasta cauza a folosit acelasi prim 11 ca in partida cu Las Palmas, dar acum ne asteptam sa vedem o echipa de start schimbata.

Deportivo

A avut parte de un start bun de sezon, dupa care a intrat intr-o criza de forma si nu a mai reusit sa castige de aproape doua luni. Dupa victoria in fata celor de la Sporting Gijon, a pierdut in deplasare cu Celta si Barcelona, apoi a remizat cu Valencia si cu Granada. Au urmat inca doua esecuri, in care a incasat mai multe goluri. Sevilla a infrant-o cu 3-2 si Malaga a reusit sa castige duelul cu 4-3, printr-un gol marcat in minutele de prelungire. Atunci antrenorul Garitano nu s-a putut baza pe serviciile lui Babel, dar a mizat pe Borges, care a inscris de doua ori. Probabil vom vedea un prim 11 schimbat in mare parte, fata de cum ne-am obisnuit sa o vedem evoluand in campionat.

{{notification_msg}}