Cupa Mondiala Preliminarii:Belarus - Olanda

Analiza meciuri

Belarus – Olanda

Dupa ce au pierdut cu luxemburg si cu Suedia in ultimele doua etape, cei de la Belarus nu mai au nici o sansa la calificare, in vreme ce Olanda cu o victorie in acest meci ar ramane aproape de Suedia si Franta, echipe ce momentan au un avans de trei si patru puncte in clasament. In meciul tur jucat la Rotterdam, Olanda a castigat cu 4-1.

Belarus

Belarus joaca in ultimele doua etape din calificari pentru onoare, ei nemaiavand nici o sansa la calificare. Echipa a inceput bine calificarile, facand un egal 0-0 cu Franta dar dupa aceea a castigat doar patru puncte in sapte meciuri, trei dintre ele acasa, atunci cand au invins pe Bulgaria si unul cand au facut egal cu Luxemburg. Aceste rezultate i-au dus pe cei de la Belarus la subsolul clasamentului, ei pierzand cu Luxemburg acum doua etape si cu Suedia cu 4-0. Pe langa aceste probleme antrenorul Kriuschenko nu se v-a putea baza in acest meci pe fundasii Polyakov, Sivakov si Filipenko si pe mijlocasii Nekhajchik si Gordejuchuk.

Olanda

Spre deosebire de Belarus care nu mai are sanse la calificare, Olanda are nevoie neaparat de victorie pentru a ramane in cursa pentru calificare, ei fiind la trei puncte de Suedia si patru de liderul grupei Franta. In ultima etapa ei vor juca acasa cu Suedia si cu victorii in aceste doua partide sunt siguri de ocuparea locului doi, loc ce duce la playoff. Pentru acest meci antrenorul Advocaat nu v-a putea conta pe fundasii Vrij si Karsdorp si mijlocasii Strootman si Klaassen.

{{notification_msg}}