Cupa Mondiala Preliminarii:Anglia - Slovacia

Analiza meciuri

Anglia – Slovacia

Acest meci este un derbi al grupei F si se joaca intre primele doua echipe din grupa, Anglia fiind pe primul loc cu un avans de doua puncte fata de Slovacia. Pentru englezi o eventuala victorie inseamna si calificarea directa de pe primul loc, ei mai avand nevoie de un punct in ultimele doua jocuri ce le mai au de disputat. Slovacia este pe locul doi, la patru puncte de locul trei Scotia, ei fiind avantajati si de un egal in cursa pentrul locul doi, loc ce duce la baraj. In meciurile din runda precedenta ambele echipe au castigat, iar in meciul direct din grupa Anglia a castigat in deplasare la Slovacia cu 1-0.

Anglia

Anglia este foarte bine clasata in grupa, iar cu trei etape inainte de final este pe primul loc in grupa. In acest meci cu o eventuala victorie este practic calificata direct de pe primul loc, lucru ce se poate intampla  si cu un egal in acest meci si doua victorii cu Slovenia si Lituania in ultimele doua meciuri. Anglia nu a pierdut inca in calificari, a facut doar doua egaluri, ultimul cu Scotia, intr-un meci pe care era chiar sa il piarda. In ultimul meci ei au invins pe Malta, dupa ce au marcat patru goluri in repriza a doua. Pentru acest meci in echipa revine dupa suspendare Dier, iar Rashford probabil v-a fi si el printre titulari.

Slovacia

Slovacia a inceput preliminariile cu doua infrangeri cu 1-0, iar dupa aceea a castigat cinci meciuri consecutiv, iar datorita acestor rezultate ei sunt pe locul doi in grupa. Cu o victorie in acest meci ei pot spera si la primul loc, dar nici un rezultat de egalitate nu ii deranjeaza prea mult, ei consolidandu-si locul doi. Vineri ei eu castigat cu Slovenia cu ajutorul unui autogol, iar in etapa precedenta au invins pe Lituania. Pentru acest meci revine Skrtel si probabil v-a juca inca din primul minut in locu lui Gyomber. 

{{notification_msg}}