Cupa Mondiala:Portugalia - Elvetia

Analiza meciuri

Portugalia – Elvetia

Acest meci v-a decide cine merge direct la Campionatul Mondial din grupa B si ne aduce fata in fata echipa situata pe locul 2, Portugalia si liderul grupei, Elvetia. Elvetia are trei puncte in plus fata de Portugalia care in caz ca reuseste sa invinga in acest meci termina pe primul loc in grupa datorita golaverajului.

Portugalia

Portugalia a pierdut singurul meci din aceste calificari chiar in prima etapa in fata Elvetiei dupa inregistrand o serie de opt victorii, unele chiar la diferente mari de scor, ei avand momentan un golaveraj mai bun decat elvetienii. Portugalia este constienta ca va avea un meci greu impotriva Elvetiei iar pentru asta Ronaldo a jucat doar o repriza contra Andorei. Alves, Cancelo, Guerreiro, Coentrao si Nani sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

Elvetia

Chiar daca a castigat toate cele noua partide jucate pana acum, Elvetia in cazul unui esec in acest meci v-a merge la playoff datorita golaverajului inferior fata de cel al Portugaliei. In schimb ei au si varianta egalului in acest meci si probabil vor juca mai defensiv si vor incerca sa speculeze ceva pe contraatac prin experimentatul Shaqiri. Antrenorul Petkovic nu se va putea baza in acest meci pe fundasul Wilmar, si mijlocasii Behrami, Fernandes, Steffen si Stocker, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}