Cupa Ligii Angliei: Hull – Manchester United

Analiza meciuri

Hull – Manchester United

Joi seara vom afla care este cea de-a doua finalista a Cupei Ligii in Anglia, dupa duelul din mansa secunda dintre Hull si Manchester United. In partida din tur “Diavolii Rosii” s-au impus pe Old Trafford cu 2-0 si sunt la un pas de finala de pe Wembley, iar pentru Hull aceasta ar fi cea mai mare performanta din istoria clubului. Din ultimele 10 confruntari directe, doar o singura data Hull nu a fost infranta de Manchester United si asta a fost acum doua sezoane in urma, in Premier League, cand duelul s-a incheiat 0-0.

Hull

Din cele mentionate, Hull are un moral scazut inaintea acestui meci, mai ales ca are de recuperat un handicap de doua goluri. Totusi a castigat in precedentele doua partide de pe teren propriu, prima data in FA Cup cu 2-0 in fata celor de la Swansea, iar apoi in campionat cu Bournemouth, cand scorul final a fost 3-1. Etapa trecuta a fost invinsa cu 2-0 de liderul Chelsea si in prezent se afla in zona retrogradabila, la doua puncte distanta de ocupanta locului 17, Swansea. Hull a adus 4 jucatori noi in lot, in ultimele 10 zile, pentru a face tot posibilul sa ramana in Premier League si in sezonul viitor. Printre acestia se numara Niasse, Evandro, Markovic si Elabdellaoui. Doar Livermore a parasit echipa. Acum se concentreaza maxim asupra acestei confruntari cu United, insa antrenorul Silva nu se va putea baza pe Henriksen, Bruce, Odubaj, Mason si Kean, pentru ca sunt accidentati. Nici Mboakani si Elmohamady nu vor juca, fiindca sunt cu echipa nationala la Cupa Africii.

Manchester United

Oaspetii din Manchester sunt mult mai relaxati inaintea acestei dispute, deoarece in prima mansa si-a creat un avantaj de doua goluri. Apoi jucatorii antrenorului Mourinho au remizat de doua ori in campionat, in deplasare cu Stoke si acasa cu Liverpool. In ambele partide United a reusit sa egaleze in ultimele minute. Are sanse foarte mici sa o ajunga pe Chelsea, fiindca se afla la o distanta de 14 puncte, insa acum este cu un pas in finala Cupei Ligii, care va avea loc pe stadionul Wembley. Din acest motiv credem ca Mourinho va trimite in teren un prim 11 puternic. Pe lista indisponibililor se afla Shaw, Bailly si Rojo.

{{notification_msg}}