Cupa Ligii Angliei:Chelsea - Arsenal

Analiza meciuri

Chelsea – Arsenal

A doua semifinala a Cupei Ligii Angliei se anunta un meci interesant deoarece ne aduce fata in fata doua mari rivale din Premier League, Chelsea si Arsenal. Aceste echipe s-au intalnit acum sapte zile in campionat, atunci cand scorul a fost 2-2 pe Emirates, Chelsea reusind sa isi pastreze avansul de sapte puncte fata de Arsenal.

Chelsea

Acest meci este al patrulea duel direct intre aceste echipe in acest sezon, iar peste doua saptamani se va juca returul asa ca ambele echipe isi doresc foarte mult victoria. Pentru asta antrenorul Conte v-a trebui sa joace mult mai ofensiv decat a facut-o in meciul direct din campionat si in meciul jucat in Cupa Anglei contra lui Norwich incheiat 0-0. Conte a folosit in Cupa o echipa formata mai mult din rezerve dar acum este de asteptat ca el sa foloseasca toate vedetele, inchlusiv pe Hazard si Morata. Chelsea l-a cumparat pe mijlocasul Barkley de la Everton, dar acesta nu este inca apt pentru acets meci la fel ca si stopperul Luiz.

Arsenal

Arsenal a fost invinsa in Cupa Anglei de catre divizionara secunda Nottingham Forrest cu 4-2 saptamana trecuta, iar inainte au facut trei egaluri si o victorie in campionat si ocupa doar locul sase in Anglia fiind la doua puncte in spatele lui Tottenham si la cinci in spatele lui Liverpool. Arsenal a jucat cu echipa a doua in Cupa Angliei, iar fundasii Koscelni, Monreal si Kolasinac, mijlocasii Ramsey, Xhaka si Cazorla si atacantul Giroud sunt accidentati. Arsenal mai are un handicap in acest meci, antrenorul Wenger fiind suspendat si obigat sa urmareasca meciul din tribuna.

{{notification_msg}}