Cupa Italiei:Lazio - Cittadella

Analiza meciuri

Lazio Roma – Cittadella

Saisprazecimile Cupei Italiei ne aduc in acest meci fata in fata pe ocupanta locului cinci in Serie A, Lazio si pe Cittadella, echipa ce ocupa locul sase in Serie B. Ultimul meci dintre aceste echipe s-a jucat in sezonul 2005 – 2006 tot in Cupa, Lazio invingand acasa cu 2-0 si calificandu-se mai departe.

Lazio Roma

Lazio este marea favorita in acest meci, chiar daca interesul lor pentru Cupa nu este asa mare, ei lupta pentru un loc de cupe europene in campionat si urmeaza sa joace impotriva Stelei in Europa League. Cittadella joaca foarte bine in Serie B iar atmosfera in vestiarul celor de la Lazio nu este tocmai buna dupa ce au pierdut in ultima etapa din campionat cu 3-1 impotriva lui Torino si cu 3-2 in Europa League cu cei de la Waregem. In Europa League ei au jucat cu echipa a doua, fiind deja calificati, in vreme ce in campionat totul merge conform planului, asa ca antrenorul Inzaghi probabil ca le v-a da sansa multor jucatori ce nu au prea evoluat in acest sezon sa joace in acest meci.

AS Cittadella

Cittadella trece printr-o perioada foarte buna si a inregistrat trei victorii si un egal in ultimele patru partide disputatein Serie B si ocupa locul sase, fiind la patru puncte de liderul Palermo. Cittadella a eliminat deja in Cupa doua echipe din Serie A, pe Bologna si pe SPAL, ambele dupa ce a obtinut victorii in deplasare, dar si pe Albinoleffe, echiipa din liga a treia. Pentru meciul cu Lazio antrenorul Venturato nu are probleme de lot si probabil ca v-a trimite in teren cea mai buna echipa pe care o are la dispozitie.

{{notification_msg}}