Cupa Germaniei:Schalke 04 - VfL Wolfsburg

Analiza meciuri

Schalke 04 – VfL Wolfsburg

Dupa numele echipelor si dupa calitatea individuala a jucatorilor, acest meci este unul dintre cele mai interesante din sferturile de finala ale Cupei. Schalke sta mai bine in campionat si are 10 puncte in plus fata de Wolfsburg. In meciul direct dintre aceste echipe din turul campionatului scorul a fost egal 1-1.

Schalke 04

Dupa patru etape din returul campionatului, Schalke are o victorie, un egal si doua infrangeri. Schalke a pierdut cu Lipezig si cu Werder Bremen dupa ce a condus cu 1-0. Scorul final a fost 2-1 pentru Werder, atacantul Nastasic fiind eliminat in acel meci. Victoria a fost contra celor de la Stuttgart, Goretzka fiind inlocuit de Bentaleb in acel meci, iar acum probabil ca v-a fi iarasi titular, la fel ca si G. Burgstaller.

VfL Wolfsburg

Wolfsburg joaca mai bine in partea a doua a sezonului, dar si asa sunt la numai patru puncte de zona retrogradarii. In retur ei au pierdut cu Eintracht acasa si au facut egal cu Stuttgart si Dortmund. La Hannover au jucat fara Guilavogui si Origi si au castigat, lucru ce nu s-a intamplat cu cei doi in teren contra lui Stuttgart. In acest meci S. Jung probabil v-a juca in banda dreapta in locul lui Verhaegh, la fel ca si Mehmedi, care v-a juca in locul lui Didavi. Fundasii Brooks su Uduokhai si mijlocasii Blaszczykowski si Camacho sun accidentati si nu vor evolua in acest meci.

{{notification_msg}}