Cupa Germaniei: Borussia Dortmund – Hertha BSC

Analiza meciuri

Borussia Dortmund – Hertha BSC

Putem spune ca este un derby din saisprezecimile Cupei Germaniei, deoarece se vor intalni doua echipe din partea de sus a clasamentului din Bundesliga. Borussia ocupa locul 4 si are un punct mai mult decat Hertha, care este pe pozitia a 6 a. Ambele evolueaza foarte bine acasa si dau semne de slabiciune in deplasare. Etapa trecuta au castigat pe teren propriu cu 1-0, insa echipa din Dortmund a avut parte de un adversar mai dificil. Confruntarea directa din turul campionatului s-a incheiat cu scorul de 1-1. Aceste doua cluburi s-au intalnit anul trecut in semifinalele Cupei si Borussia s-a impus cu 3-0 in Berlin.

Borussia Dortmund

Nu putem spune ca Borussia evolueaza grozav in acest sezon, dar important e ca a ramas neinvinsa in ultimele partide. In Bremen a triumfat cu 2-1, multumita jucatorului in plus pe care l-a avut. A remizat 1-1 in deplasare cu Mainz, dupa ce a primit gol pe final. Etapa trecuta a intalnit-o pe Leipzig si avea nevoie de o victorie pentru a mai spera la locul 2. A avut multe ocazii de gol in acel meci, dar pana la urma a reusit sa castige la limita cu 1-0. Antrenorul Tuchel nu va putea conta pe Aubameyang, fiindca este accidentat. Ne asteptam sa-i vedem titulari pe Castro si Pulisic.

Hertha

A reusit sa castige, dupa cele doua infrangeri consecutive din returul campionatului. Totusi nu e de mirare ca pierdut in deplasarea din Leverkusen cu 3-1, insa se astepta la mai mult de la disputa cu Freiburg, in care a fost infranta cu 2-1. In etapa precedenta a castigat pe teren propriu cu 1-0, in fata celor de la Ingolstadt. Haraguchi a reusit sa deschida scorul in primul minut al meciului si toti suporterii se asteptau la victorie cu mai multe goluri, dar scorul a ramas neschimbat. In acea partida au absentat Skjelbred, Plattenhardt si Stark, insa probabil acum vor reveni. Nu se stie daca il vom vedea in teren pe Kalou. 

{{notification_msg}}