Cupa Belgiei:Club Brugge - Standard Liege

Analiza meciuri

Club Brugge – Standard Liege

Brugge nu are o contracandidata serioasa in campionat, dar acum noua zile a pierdut cu 4-1 impotriva lui Standard in prima mansa a semifinalei Cupei si acum au o misiune grea de a intoarce acest scor. Brugge este capabila de o asemenea rasturnare, ei invingand pe Standard cu scorul de 4-0 toamna trecuta.

Club Brugge

Brugge este pe primul loc in campionat, dar aceasta semifinala vine dupa o serie de trei meciuri fara victorie, dintre care doua infrangeri si un egal. Brugge a pierdut in acest timp cu Standard in Cupa si cu Gent in campionat, iar egalui l-au obtinut contra celor de la Charleroi. Avansul fata de locul doi ocupat de Charleroi este de 11 puncte si probabil vor termina sezonul pe primul loc, iar acum atentia lor se indreapta spre acest meci din Cupa. Stopperii Decarli si Poulain si mijlocasul Refaelov sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta partida.

Standard Liege

Spre deosebire de Brugge, atmosfera in vestiarul lui Standard este una excelenta, ei avand un avans de trei goluri, in vreme ce in campionat au facut egal cu Anderlecht si au invins pe Lokeren in ultimele etape disputate si au urcat pe locul noua la un punct de locul sase ocupat de Genk, avand sanse mari la playoff. Acum ei se concentreaza pe acest meci din Cupa, si probabil datorita avansului din tur vor adopta o tactica mai defensiva. Stopperul Vanheudesen si mijlocasul Bokadi sunt accidentati si vor lipsi in acest meci.

{{notification_msg}}