Continuă FC Nurnberg victoriile în 2.Bundesliga?

Analiza meciuri

FC Nurnberg - VfL Bochum

Ultimul duel din aceasta etapa poate fi incadrat in categoria meciurilor derby, aducand-o fata in fata pe Nurnberg, care are 6 victorii consecutive in campionat, fiind ocupanta locului 3 si Bochum care a evoluat mai bine la inceputul sezonului, dar acum are o serie de 4 meciuri fara infrangere in 2.Bundesliga. Cei din Bochum au fost infranti miercurea trecuta in sferturile Cupei  de catre Bayern. In turul campionatului Nurnberg a pierdut acasa la Bochum cu 2-1, si ceea ce este mai interesant e ca Bochum a invins-o de 5 ori si a remizat o data in ultimele 7 intalniri directe din liga secunda.

FC Nurnberg

A evoluat foarte slab la inceputul sezonului si nu a dat vreun semn ca isi va reveni si va fi in echipele de top din liga. In primele 10 etape s-a chinuit sa ajunga la mijlocul clasamentului, iar de la jumatatea lunii octombrie a fost o echipa total diferita, care nu a mai pierdut nici un meci in campionat. A fost eliminata in Cupa de Hertha, dar in 2.Bundesliga sunt 10 etape de cand nu a fost invinsa. In primele 4 meciuri din aceasta serie a remizat, iar in ultimele 6 a triumfat. Trebuie sa precizam ca inaintea acestui joc este singura echipa din campionat care nu a cunoscut infrangerea acasa. Ultimele doua victorii le-a obtinut in deplasare la Heidenheim si la 1860 Munchen. In perioada de transferuri de iarna, l-a achizitionat pe Stieber de la HSV si l-a pierdut pe Schopf care s-a transferat la Schalke.

VfL Bochum

La inceputul sezonului a jucat foarte bine si acesta a fost motivul pentru care a ajuns lider cateva etape, cu o serie de 8 meciuri fara infrangere, din care 5 sunt victorii. Pe parcursul campionatului a mai scazut din forma, dar totusi a reusit sa ramana in fruntea clasamentului si sa-si pastreze sanse mari pentru unul din primele 3 locuri care duce in barajul pentru promovarea in Bundesliga. A evoluat bine in Cupa, pana miercurea trecuta cand a intalnit-o pe Bayern. A pierdut acasa cu 3-0 si acum se concentreaza mai mult pe campionat, unde are doua victorii si doua egaluri din ultimele 4 etape. In ultimele 3 meciuri nu a primit nici un gol, iar prima etapa a returului a castigat cu Freiburg,scor 2-0. Pe lista accidentatilor se afla Perth, care probabil va fi inlocuit cu Simunek.

{{notification_msg}}