Confruntare pe stadionul Etihad: Manchester City – Dynamo Kiev

Analiza meciuri

Manchester City – Dynamo Kiev

Vom afla care sunt toate echipele din sferturile de finala, marti si miercuri seara, cand se vor juca ultimele meciuri din optimi. In primul duel o avem favorita la calificare pe Manchester City care a castigat acum 3 saptamani cu 3-1 in Kiev. Sa precizam ca aceste doua echipe s-au intalnit acum doi ani in Europa League, tot in optimi, gazdele castigand in ambele manse, doar ca Dynamo Kiev a fost cea care a s-a calificat mai departe.

Manchester City

Se afla intr-o situatie buna in ceea ce priveste soarta calificarii, pornind ca favorita inaintea acestui meci, avand in vedere ca trebuie doar sa-si apere avantajul de doua goluri pe care l-a obtinut dupa jocul din Kiev. Credem ca isi va dori victoria si de aceasta data, pentru ca este datoare fata de fani, mai ales ca a remizat 0-0 etapa trecuta in campionat. Chiar si asa jucatorii antrenorului Pellegrini au ramas pe pozitia a 4 a in clasament, avand cu 9 puncte mai putin decat liderul Leicester. Asadar doar o minune ii poate face campioni, tinand cont ca mai sunt 9 etape pana la final. Pe de alta parte, locul 4 pe care se afla si care este ultimul ce duce in Champions League, este vizat de West Ham care are cu doua puncte mai putin, dar si de Manchester United. Nu-i vom vedea in teren pe jucatorii De Bruyne, Delph si Nasri.

Dynamo Kiev

Referitor la ucrainieni, acestia aproape ca si-au ratat sansa sa joace in sferturile de finala Champions League, daca ne gandim ca au pierdut acasa, dar vor trebui sa se lupte pana in ultima secunda pe stadionul Etihad. Va fi greu pentru elevii antrenorului Rebrov sa faca marti seara, ceea ce nu au putut face in duelul din Kiev, tinand cont de faptul ca diferenta de valoare dintre aceste doua echipe este vizibila. Dupa infrangerea din Champions League, Dynamo Kiev a remizat 1-1 cu Oleksandria in Cupa Ucrainei, apoi a castigat doua meciuri in campionat, unde are 3 puncte peste ocupanta locului doi Sahtior Donetsk. Va reveni fundasul Antunes in primul 11, iar pe lista accidentatilor sunt jucatorii Morozuk, Sydorchuk si portarul Rybka. 

{{notification_msg}}