Confruntare pe Anfield: Liverpool - FC Augsburg

Analiza meciuri

Liverpool- FC Augsburg

Joi seara vom afla care sunt echipele ce vor fi prezente in optimile de finala ale Europa League, al doilea trofeu ca importanta din competitiile europene intre cluburi. Ca si saptamana trecuta vor fi aceleasi dueluri interesante, care vor incepe cu meciul dintre echipa germana Augsburg si cei de la Liverpool. Referitor la faptul ca in tur a fost 0-0, orice este posibil in acest meci, asa ca asteptam cu nerabdare sa vedem cine se califica.

Liverpool

Putem spune ca aceasta confruntare poate fi si un “antrenament”, pentru meciul de sambata ce va fi cu Manchester United pe stadionul Wembley in finala Cupei Ligii. Din aceste motive Klopp va trimite o echipa combinata in teren, pentru ai face fata lui Augsburg si nu numai, pentru a se califica in faza urmatoare a competitiei. Pentru ca aceasta sa fie posibil, va trebui sa joace mult mai ofensiv decat a facut-o saptamana trecuta. Acum vreo 10 zile in urma a pus capat unei serii de 3 infrangeri consecutive, triumfand cu 6-0 in meciul cu Aston Villa si urcand in clasament pe pozitia a 8 a, la 5 puncte de locul 5, ocupat de Manchester United. Sa adaugam ca pe lista accidentatilor sunt: fundasii Skrtel, Lovren si Gomez, mijlocasii Rossiter si Allen si atacantul Ings.

FC Augsburg

Nu este pusa o presiune asa mare pe cei din Augsburg pentru meciul de pe Anfield, deoarece ei sunt debutanti in Europa League si in tur au obtinut un rezultat favorabil. Probabil se va apara in aceasta disputa, si va incerca sa fructifice la maxim fazele fixe si contraatacurile. In tur nu a mizat pe atac, dupa ce s-a accidentat cel mai bun atacant din echipa Bobadilla, care a iesit de pe teren devreme. Finnbogason va incerca sa-i tina locul, cum a facut-o si etapa trecuta in campionat, castigand 1-0 cu Hannover. Vor lipsi din cauza accidentarilor, mijlocasii Moravek, Trochowski si Baier, de asemenea si fundasii Callsen-Brasker si Hong. 

{{notification_msg}}