Confruntare interesantă pe Stamford Bridge: Chelsea – Leicester

Analiza meciuri

Chelsea – Leicester

Primul meci al etapei va fi un duel intre ultimele doua echipe care au castigat titlul de campioana in Anglia, Chelsea si Leicester. Londonezii se afla pe pozitia a 7 a, in timp ce Leicester ocupa locul 12 si are cu 5 puncte mai putin. Aceste doua cluburi s-au intalnit acum aproximativ o luna de zile in urma, in Cupa Ligii si Chelsea a fost cea care s-a calificat. In confruntarile directe din sezonul trecut Leicester s-a impus pe teren propriu si a remizat in deplasare.

Chelsea

Spera la o victorie in fata fostei campioane, pentru ca cele 3 puncte ar putea sa o lanseze din nou in lupta pentru primele locuri din Premier League. Dupa un start bun de sezon, jucatorii antrenorului Conte au inregistrat cateva rezultate slabe, doua infrangeri si o remiza, iar in etapa trecuta au triumfat cu 2-0 in deplasarea de la Hull. In acel meci Conte a folosit pentru prima data formula 3-5-2, tactica cu care era obisnuit cand o antrena pe Juventus si echipa nationala a Italiei. Din cauza accidentarii lui Terry a trebuit sa foloseasca tactica 4-4-2 la inceputul campionatului. Intre timp Terry si Alonso au revenit in primul 11 si Chelsea va face tot posibilul sa obtina o victorie in partida de sambata. Vor lipsi van Ginkel, Willian si Zouma.

Leicester

In etapa precedenta a remizat fara goluri cu Southampton si a ajuns undeva pe la mijlocul clasamentului. Evolueaza dezastruos in deplasare, deoarece pana acum a pierdut toate cele 3 partide, iar pe teren propriu a inregistrat doua victorii si o remiza. Recent a fost eliminata din Cupa Ligii de catre Chelsea si putem spune ca a avut parte de un start de sezon slab, avand in vedere ca anul trecut a obtinut titlul. Pe de alta parte se descurca foarte bine in Champions League, unde a castigat primele doua meciuri din grupa, cu Club Brugge si cu FC Porto, asa ca este foarte aproape de a se califica in faza urmatoare. Toata lumea se astepta sa joace in Premier League, asa cum a facut-o anul trecut, iar acum va trebui sa fie foarte atenta pentru ca va avea viata grea pe Stamford Bridge. Probabil vom vedea aceeasi echipa de start care a fost in disputa cu Southampton. Mijlocasul Mendy este singurul jucator care va absenta din cauza ca este accidentat.

{{notification_msg}}