Confruntare interesantă în Serie A: Genoa 1893 – Sampdoria

Analiza meciuri

Genoa 1893 – Sampdoria

Doua rivale se vor intalni in singurul meci de sambata din cadrul etapei cu numarul 28, din Serie A. Ocupanta locului 15, Genoa, are cu 9 puncte mai putin decat Sampdoria, aflata pe pe pozitia a 10 a. Totusi, gazdele sunt departe de zona retrogradabila, iar in etapa trecuta au bifat o victorie in deplasare cu Empoli. In confruntarea directa din tur Sampdoria s-a impus cu 2-1.

Genoa 1893

Nu a mai castigat derby-ul orasului cu Sampdoria, ca si gazda, de vreo 6 ani de zile si din acest motiv ne asteptam sa faca tot posibilul sa obtina cele 3 puncte. Moralul echipei a crescut dupa ce in etapa trecuta a triumfat cu 2-0 in fata celor de la Empoli, punand capat unei serii negative de 3 remize si 8 infrangeri. Un rezultat de egalitate s-a conturat acum doua etape, cand a intalnit-o acasa pe Bologna, ceea ce inseamna ca noul antrenor Mandorlini nu a asistat la nici un esec al echipei sale. Dupa duelul cu Bologna croatul Juric a fost dat afara de pe banca tehnica a lui Genoa. Multumita rezultatelor bune pe care le-a obtinut la inceputul sezonului, are un avantaj consistent fata de zona fierbinte a clasamentului. Vor absenta in partida de sambata seara: Orban, Veloso, Perin, Ninkovic si Gantiletti.

Sampdoria

Are un moral bun si vine dupa 4 victorii si doua egaluri in campionat, rezultate care au dus-o pe locul 10. Se poate lupta pentru pozitiile ce duc in cupele europene, insa va trebui sa munceasca foarte mult si nu are emotii in ceea ce priveste retrogradarea pentru ca este departe de subsolul clasamentului. Va juca in acest derby mult mai relaxat fata de rivala sa. Antrenorul Giampaolo nu se confrunta cu probleme de lot, asa ca cel mai probabil vom vedea aceeasi echipa de start ca si in disputa precedenta, in care Sampdoria a castigat cu 3-1 in fata celor de la Pescara.

 

{{notification_msg}}