Confruntare interesanta în Campionship: Birmingham – Hull

Analiza meciuri

Birmingham – Hull

Doua echipe din partea de sus a clasamentului din Championship, se vor intalni in confruntarea din etapa cu numarul 35, joi seara. Birmingham se afla pe pozitia a 8 a, la 13 puncte distanta de ocupanta locului 2, Hull. Ambele echipe au un meci mai putin jucat fata de rivalele lor care doresc sa termine pe un loc in fruntea clasamentului. Intalnirea din tur s-a sfarsit cu scorul de 2-0 pentru Hull.

Birmingham

Trebuie sa o motiveze faptul ca nu a mai castigat in duelurile cu Hull, de 6 ani cand ambele echipe evoluau in Premier League, dupa care a suferit 4 infrangeri si a remizat de doua ori. A pierdut acasa cu Hull doar o data, acum doua sezoane in Championship. Din acest motiv, poate sa creada intr-un rezultat pozitiv, mai ales ca joaca mult mai bine acasa decat in deplasare. Din ultimele 6 meciuri, jucatorii antrenorului Rowett au castigat 5 si unul au pierdut acum 4 etape cu Sheffield Wednesday. Referitor la primul 11, ar putea reveni Buckley si Caddis, iar Cotterill si Shotton vor sta pe banca de rezerve. Va lipsi doar fundasul Eardley din cauza ca este accidentat.

Hull

Am spus mai sus ca Hull se afla pe pozitia a doua in clasament, ceea ce inseamna ca este foarte aproape de o revenire in Premier League. Avand in vedere ca are un meci mai putin jucat, decat liderul Burnley, dupa acest duel ar putea trece pe prima pozitie daca va invinge. Oricum va fi o lupta stransa pentru primele doua locuri, deoarece acestea duc direct in Premier League. Sa nu uitam ca elevii antrenorului Bruce, vor avea un meci dificil cu Arsenal, luni in FA Cup, dupa ce au reusit sa obtina o remiza 0-0 pe stadionul Emirates. Asta inseamna ca Hull are o defensiva foarte puternica, dar pe cealalta parte ofensiva nu functioneaza chiar bine, pentru ca in ultimele 4 dispute a inscris doar o data. Tinand cont de faptul ca nu sunt accidentati, nu ne asteptam sa vedem modificari in echipa de start.

{{notification_msg}}