Confruntare în Serie A: SSC Napoli – Chievo Verona

Analiza meciuri

SSC Napoli – Chievo Verona

Sambata se vor juca primele doua meciuri din etapa cu numarul 6, din Serie A. Cel mai interesant dintre acestea, este duelul dintre ocupanta locului 2, Napoli si echipa de pe pozitia a 4 a, Chievo Verona, fiind diferenta doar de un punct intre ele. Napoletanii s-au impus in ultimele 3 confruntari directe cu Chievo, iar oaspetii au castigat ultima data in Napoli, acum doua sezoane.

SSC Napoli

Napoli a triumfat pe terenul lui Chievo in sezonul trecut cu 3-1, iar inainte de asta a castigat de doua ori la rand pe Stadionul Marcantonio Bentegodi. Este adevarat ca acele meciuri au fost cu mult suspans, iar acum Napoli va trebui sa evolueze foarte bine, pentru a obtine o noua victorie, mai ales ca jucatorii lui Chievo au aratat ca sunt in mare forma in acest sezon. Totusi, Napoli a fost foarte buna cand a jucat acasa in ultimele meciuri, unde a infrant-o pe Milan si Bologna, insa in deplasare s-a impus doar in fata lui Palermo si a remizat cu Genoa si Pescara. In prima partida din grupele Champions League a castigat pe terenul lui Dynamo Kiev, asa ca fanii sunt multumiti de felul in care evolueaza echipa antrenorului Sarri. Vor lipsi pe motiv ca sunt accidentati, El Kaddouri si Chiriches.

Chievo Verona

Am mentionat deja ca jucatorii lui Chievo sunt in mare forma, tinand cont ca au reusit sa acumuleze 10 puncte pana acum si sunt pe pozitia a 4 a. A castigat de 3 ori in primele 5 etape si o data a terminat la egalitate. La inceputul sezonului s-a calificat si in faza urmatoare a Cupei Italiei, dupa ce a eliminat-o pe Entella, o echipa din liga a doua. Probabil va incepe acest duel cu Napoli in defensiva, incercand sa nu primeasca gol. Victoriile cu Sassuolo si Udinese le-a ridicat moralul jucatorilor antrenorului Maran, inaintea acestei dispute din Napoli.

{{notification_msg}}