Confruntare în Premier League: Stoke – Manchester City

Analiza meciuri

Stoke – Manchester City

A doua etapa din Premier League va incepe sambata dupa amiaza, cu un meci intre doua echipe care au avut parte de un start bun de sezon. Stoke a remizat in deplasare etapa trecuta cu Middlesbrough, iar Manchester City a triumfat pe teren propriu, in fata celor de la Sunderland. In intalnirile directe din sezonul trecut, de fiecare data a castigat echipa care a fost gazda.

Stoke

Putem spune ca Stoke stie ce tactica sa aplice in duelurile cu Manchester City, iar acum isi doreste un rezultat pozitiv in fata fanilor. A fost condusa din minutul 11 in partida precedenta, insa Shaqiri a reusit sa restabileasca egalitatea la jumatatea celei de a doua reprize. Alaturi de acesta, au mai facut parte din echipa de start cei mai importanti jucatori, printre care si noul sosit, Allen. Tanarul Sobhi va trebui sa munceasca foarte mult pentru postul de titular, tinand cont ca Hughes este un antrenor care nu face schimbari radicale in lot. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11 care a evoluat si in prima etapa. Din cauza accidentarilor vor lipsi: Afellay, Butland si Johnson.

Manchester City

A obtinut cele 3 puncte weekend-ul trecut, cu mult noroc, avand in vedere ca a marcat golul victoriei cu Sunderland, abia in minutul 87. In afara de asta, Manchester City a castigat cu 5-0 in fata celor de la Steaua Bucuresti, in prima mansa din play-off-ul Champions League. Aguero a ratat doua lovituri de la 11 metri, dar a reusit pana la final sa inscrie 3 goluri. Noul antrenor, Guardiola, inca lucreaza la tactica de joc, lucru ce s-a vazut si in partida precedenta, in care Nolito si Stones au fost titulari. Atacantul Sana si mijlocasul Gundogan sunt accidentati si nu au debutat in tricoul lui Manchester City. Va lipsi si Kompany, iar conducerea clubului a anuntat deja ca Mangala, Nasri, Hart si Yaya Toure se vor transfera la alte echipe.

{{notification_msg}}