Confruntare în Premier League: Stoke – Liverpool

Analiza meciuri

Stoke – Liverpool

Ocupanta locului 3, Liverpool, o va intalni pe Stoke, aflata pe pozitia a 13 a, intr-un meci din etapa cu numarul 32, din Premier League. In etapa trecuta, Liverpool a obtinut doar un punct pe teren propriu contra celor de la Bournemouth. Echipa de pe Anfield a bifat 3 victorii consecutive in campionat in duelurile cu Stoke, iar anul trecut a eliminat-o din FA Cup, dupa loviturile de la 11 metri.

Stoke

Din cauza traditiei negative din ultimele confruntari directe cu Liverpool, Stoke va incerca sa obtina un rezultat favorabil, in fata fanilor. Este adevarat ca a pierdut acasa disputa cu liderul Chelsea, dar nu a castigat nici un punct in deplasare la Burnley si Leicester. Totusi, multumita meciurilor bune facute de jucatorii antrenorului Hughes la inceputul sezonului, Stoke se afla undeva la mijlocul clasamentului si are cu 8 puncte mai mult decat ocupanta pozitie a 18 a, Swansea. Este nevoita sa inceapa sa bifeze rezultate pozitive, daca vrea sa nu fie implicata in lupta pentru evitarea retrogradarii. Nu se stie daca ii vom vedea in teren pe Walters, Sobhi si Shaqiri, iar Ireland si Butland vor lipsi pentru ca sunt accidentati.

Liverpool

Am mentionat ca oaspetii din Liverpool au obtinut doar un punct in etapa trecuta din duelul cu Bournemouth. A inscris golul egalizator abia in minutul 87, deci a fost aproape de un esec, insa a ramas pe locul 3, pentru ca rivala Manchester City a fost invinsa pe Stamford Bridge. Acum are un avantaj de doua puncte, doar ca are un meci in plus jucat fata de City. Aceste doua echipe se vor lupta pentru locul ce duce direct in grupele Champions League, insa si Arsenal are acelasi obiectiv, chiar daca are cu 6 puncte mai putin, deoarece mai are de jucat doua partide. Din acest motiv, jucatorii antrenorului Klopp vor face tot posibilul sa triumfe in deplasarea de la Stoke. Pe lista accidentatilor se afla Lallana, Ings, Henderson si Mane.

{{notification_msg}}