Confruntare în Premier League: Manchester United – West Bromwich

Analiza meciuri

Manchester United – West Bromwich

Ocupanta locului 5, Manchester United si echipa de pe pozitia a 8 a, West Bromwich, vor disputa un meci interesant al etapei cu numarul 30, din Premier League. In etapa precedenta ambele au castigat cu 3-1. Confruntarea din tur s-a incheiat cu scorul de 2-0 pentru Manchester United.

Manchester United

Desigur, se gandeste doar la cele 3 puncte din acest duel, deoarece se lupta pentru un loc ce o poate duce in Champions League. Dupa seria de 3 victorii si o remiza, jucatorii antrenorului Mourinho au urcat pe locul 5 in clasament, la 4 puncte distanta de Liverpool, aflata pe pozitia a 4 a, insa mai are un meci de jucat. Trebuie sa precizam ca a castigat Cupa Ligii Angliei, dupa ce a invins-o pe Southampton. A fost eliminata din FA Cupa, de catre Chelsea, dar mai este prezenta in Europa League. Pe lista indisponibililor se afla: Pogba, Herrera, Smalling, Jones, Rooney, Rojo si Ibrahimovic.

West Bromwich

Are un moral bun inaintea acestui meci, pentru ca etapa trecuta s-a impus cu 3-1 pe teren propriu in fata celor de la Arsenal. Din acest motiv ne asteptam sa vedem o partida buna facuta de jucatorii antrenorului Pulis, pe Old Trafford, mai ales ca West Bromwich evolueaza foarte bine contra celor mai faimoase echipe din Premier League. Probabil va juca defensiv si se va baza pe contraatacuti rapide, la fel cum a facut-o si in confruntarea cu Arsenal, cand fundasul Dawson a marcat de doua ori. Vor absenta Morrison si Phillips, iar Robson-Kanu va fi rezerva.

{{notification_msg}}