Confruntare în Premier League: Manchester City – West Bromwich

Analiza meciuri

Manchester City – West Bromwich

Tot ce a mai ramas de aflat din Premier League, e cine va partica in competitiile europene, pentru ca stim cu totii ca Chelsea si-a asigurat titlul de campioana. Manchester City are nevoie de o victorie pentru a urca pe locul 3, ocupat in prezent de Liverpool si astfel se va califica direct in grupele Champions League. West Bromwich se afla undeva la mijlocul clasamentului si nu mai are pentru ce lupta. Gazdele au o serie de 4 meciuri fara infrangere, dupa eliminarea din semfininala FA Cup, in timp ce oaspetii nu a mai castigat de 7 partide. Confruntarea din tur s-a incheiat cu scorul de 4-0 in favoarea celor de la Manchester City, fiind cel de-al 10 lea triumf consecutiv in fata lui West Bromwich.

Manchester City

Vine dupa doua victorii importante la rand si este favorita sa termine pe locul 3, fiindca totul depinde de ea. Nu i-a picat deloc bine infrangerea in fata lui Arsenal din semifinala FA Cup, ca urmare remizand in urmatoarele doua dueluri din campionat. A terminat la egalitate in derby-ul cu Manchester United, insa remiza cu Middlesbrough a uimit multa lume, fiindca echipa aceasta este ca si retrogradata. Disputa cu Crystal Palace a fost foarte importanta si a reusit sa se impuna cu scorul de 5-0. In etapa trecuta a castigat la limita cu 2-1 in fata lui Leicester si putem spune ca a avut noroc, pentru ca adversara a ratat un penalty pe final. O veste buna pentru fani e ca va reveni Aguero si il vom vedea in atac din primul minut.

West Bromwich

A evoluat foarte slab pe finalul sezonului, in special dupa ce si-a asigurat prezenta in Premier League in urmatorul campionat. La inceputul returului se afla pe o pozitie care ducea in cupele europene, insa a obtinut doar o victorie din ultimele 10 partide. West Bromwich a remizat pe Old Trafford si a pierdut cu 1-0 in fata celor de la Liverpool. Etapa trecuta a fost infranta de liderul Chelsea la limita cu 1-0, iar inainte a terminat la egalitate 2-2 cu Burnley. Probabil vom vedea aceeasi echipa de start ca in weekend-ul trecut.

{{notification_msg}}