Confruntare în La Liga: Osasuna – Espanyol

Analiza meciuri

Osasuna – Espanyol

Acest meci poate fi numit un derby de la subsolul clasamentului, deoarece se intalnesc doua echipe care nu au inregistrat nici o victorie in primele 4 etape. Ambele au bifat doua remize si doua infrangeri, doar ca Espanyol are un golaveraj mai bun. Osasuna este nou promovata si nu ne surprinde ca se afla in partea inferioara a clasamentului, insa multa lume se astepta sa nu o vada pe Espanyol in aceasta stituatie, tinand cont ca a facut achizitii importante in perioada de transferuri. Ultima data s-au intalnit in 2014, cand Osasuna a triumfat pe teren propriu cu 1-0, iar in Barcelona scorul a fost egal, 1-1.

Osasuna

Se confrunta cu diverse probleme de la inceputul sezonului, insa era de asteptat pentru ca in La Liga sunt adversari foarte puternici. A reusit sa termine meciuri la egalitate, insa nu a fost aproape de o victorie. In prima runda a acumulat 1 punct din duelul cu Malaga, dupa care a pierdut cu Real Sociedad si cu Real Madrid. In etapa precedenta a remizat cu Celta Vigo, 0-0 si pana acum, nu a marcat in fata fanilor. A inscris in poarta lui Real doua goluri si mai putea marca inca o data daca nu rata Torres un penalty, insa totul a fost in zadar pentru ca tabela a aratat la final, 5-2 pentru madrileni. De asemenea in ultima etapa nu s-a putut baza pe serviciile lui Digard, Faust, M.Flano, Tano si J.Flano. Ne asteptam sa vedem acelasi prim 11, ca si in partida cu Celta.

Espanyol

Chiar daca a fost activa in perioada de transferuri, era de asteptat ca in etapa trecuta sa nu faca fata in partida precedenta cu Real Madrid, deoarece adversara este mult prea puternica, insa nu a reusit sa inscrie un gol, avand in vedere ca a jucat acasa. Pana la acel meci, atacul a functionat bine, fiindca a marcat 7 goluri, dar in fata campioanei Europei nu a putut trimite mingea in poarta, cu toate ca a avut cateva ocazii. Baptistao si Moreno nu au fost in forma, insa fundasii au fost mai relaxati, pentru ca nu au jucat Bale si Ronaldo, dar totusi Espanyol a incasat doua goluri. Acum trebuie sa se concentreze la maxim pe acest meci si sa obtina prima victorie din noul sezon. In afara de esecul suferit in fata lui Real Madrid, o alta problema o reprezinta accidentarea mijlocasului Piatti, care a evoluat foarte bine la inceputul sezonului. Ne asteptam sa vedem cateva modificari in echipa de start, facute de antrenorul Flores.

{{notification_msg}}