Confruntare în La Liga: CA Osasuna – Betis Sevilla

Analiza meciuri

CA Osasuna – Betis Sevilla

Va fi un duel interesant, deoarece Osasuna se afla in zona retrogradabila, iar Betis este un pic mai bine pozitionata si are cateva puncte in plus. In etapa trecuta, gazda a obtinut prima victorie din La Liga in acest sezon, asa ca are un moral bun inaintea acestei dispute. Betis a fost infranta weekend-ul trecut, pentru a patra oara in acest campionat. Ultimele confruntari directe au avut loc in liga secunda si atunci de fiecare data a castigat echipa care a gazduit meciul.

CA Osasuna

Se afla la subsolul clasamentului inca de la inceputul sezonului si asta ne arata ca se va lupta pana la final pentru evitarea retrogradarii. Trebuie sa precizam ca a inregistrat prima victorie abia in etapa cu numarul 8. Aceasta victorie a crescut moralul jucatorilor. A invins-o pe Eibar in deplasare si pentru prima oara a reusit sa inscrie de 3 ori intr-o partida. Osasuna a primit gol in primul minut al meciului, insa a reusit sa intoarca rezultatul si sa castige cu 3-2. Atacantul Sergio Leone a marcat de doua ori in poarta celor de la Eibar. Torres a inscris si el, facand un meci grozav. Este posibil sa-l vedem in echipa de start pe Clerc.

Betis Sevilla

Trebuia sa fie mai bine pozitionata in clasament, dar a avut un program dificil pana acum. A surprins-o doar pe Valencia in deplasare, printr-o evolutie foarte buna. Se astepta sa piarda cu Sevilla, Barcelona si Real Madrid. Prima infrangere suferita acasa a fost cea cu Real, cu scorul de 6-1. De asemenea a primit 6 goluri si de la Barcelona si are una din cele mai slabe defensive din liga. Antrenorul Poyet este nevoit sa faca unele modificari in primul 11, pentru a nu avea emotii mari in urmatoarele etape. Asa ca ne asteptam sa vedem o echipa mai ofensiva in duelul de vineri seara, deoarece va intalni o adversara modesta. Probabil ii vom vedea din primul minut pe Ceballos, Sanabria si Musonda.

{{notification_msg}}