Confruntare în FA Cup: Leicester – Derby County

Analiza meciuri

Leicester – Derby County

Miercuri seara vom sti cine se va califica in saisprezecimile FA Cup, avand in vedere ca in prima mansa scorul a fost egal 2-2 si se va rejuca acest meci, insa de aceasta data pe Stadionul King Power. Leicester si Derby au remizat acum 10 zile, iar in cazul in care rezultatul tot va fi egal, vor fi reprize de prelungire si lovituri de la 11 metri daca va fi necesar, pentru a afla cine merge mai departe. Acum 3 ani de zile s-au intalnit in Championship si Leicester a triumfat acasa cu 4-1.

Leicester

In sezonul trecut a castigat pentru prima data titlul in Premier League. Acum lucrurile stau diferit, deoarece a scazut mult din forma si se afla la doar un punct distanta de zona retrogradabila. Pe de alta parte, a trecut de grupele Champions League si va juca in saisprezecimi cu Sevilla. De asemenea acum are o noua sansa sa se califice in faza urmatoare din FA Cup, tinand cont ca va avea sprijinul fanilor. In primul meci cu Derby a avut noroc, fiindca a reusit sa egaleze in minutul 86, multumita lui Morgan, iar inainte a pierdut doua confruntari in Premier League. Din acest motiv credem ca antrenorul Ranieri va face mai multe modificari in primul 11 pentru partida de miercuri seara. Vor lipsi Amartey, Slimani si Ullo.

Derby County

A fost foarte aproape de o victorie in fata celor de la Leicester, fiindca a primit gol in ultimele minute ale disputei, iar acum va avea o misiune grea pe terenul fostei campioane a Angliei. Dupa delul cu Leicester, Derby a inregistrat o victorie 3-0 cu Ipswich si o infrangere la limita cu Newcastle, in etapa trecuta. Totusi echipa antrenata de McClaren inca se mai afla pe locul 8 in clasamentul din Championship. Derby are cu 3 puncte mai putin decat ocupanta pozitiei a 6 a, Sheffield Wednesday, asa ca se lupta in continuare pentru a ajunge in play-off-ul pentru promovare. In prezent se concentreaza la maxim asupra acestui meci din FA Cup si cu siguranta vom vedea un prim 11 puternic. Pe lista indisponibililor se regasesc: Thorne, Forysth, Wilson, Bryson, Blackmann si Hughs.

{{notification_msg}}