Confruntare în Bundesliga: FC Cologne – Bayern Munchen

Analiza meciuri

FC Cologne – Bayern Munchen

Echipa din Munchen are un avantaj de 20 de puncte, dar trebuie sa precizam ca este un meci interesant al etapei, pentru ca Cologne este neinvinsa acasa, iar Bayern Munchen este cea mai buna echipa din Bundesliga. Bayern este lider in clasament si are un avantaj de 4 puncte fata de urmaritoarea Leipzig. Cologne se afla pe locul 7 si se gandeste la pozitiile ce duc in cupele europene, insa in ultimele 3 etape nu a castigat si a fost eliminata din Cupa Germaniei. Bavarezii nu au mai pierdut de mult timp si s-au calificat in semifinalele Cupei, dar sunt si cu un picior in sferturile de finala Champions League. In tur au terminat la egalitate 1-1, pe Alianz Arena.

FC Cologne

A avut o serie de 6 meciuri fara infrangere, incepand de la finalul turului, iar acum trece printr-o perioada mai dificila, inaintea acestui duel cu Bayern Munchen. Rezultatele modeste au inceput de la infrangerea cu Hamburg si de la eliminarea din Cupa. In ultimele 3 etape a avut parte de doua esecuri si a obtinut un punct, reusind sa inscrie cate un gol in fiecare meci. Acasa a inregistrat 5 victorii si o remiza. A pierdut in deplasare cu Leipzig si Freiburg, iar singurul punct castigat a fost cel din disputa cu Schalke. J.Hector nu va juca, fiindca este suspendat din cauza cartonaselor galbene primite si probabil Jojic il va inlocui. O veste buna este ca va reveni fundasul Sorensen.

Bayern Munchen

Nu a pierdut un meci de mult timp, insa a aratat doua fete in ultima vreme. Acasa evolueaza excelent, insa in deplasare intampina dificultati si se lupta din greu uneori, pentru a castiga. Acum cateva etapa a remizat cu Hertha, multumita unui gol marcat in finalul partidei. Este foarte aproape sa se califice in faza urmatoare din Champions League, fiindca in prima mansa din saisprezecimi a invins-o cu 5-1 pe Arsenal. Apoi a umilit-o cu 8-0 pe HSV, iar miercurea trecuta a infrant-o cu 3-0 pe Schalke. Antrenorul Ancelotti nu poate conta pe serviciile lui Boateng, dar ne asteptam sa-i vedem in echipa de start pe Coman, Lewandowski si Kimmich.

{{notification_msg}}