Confruntare în Brazilia: Gremio - Vitoria

Analiza meciuri

Gremio – Vitoria

Acest meci din etapa cu numarul 10 din cel mai puternic campionat din Brazilia, aduce fata in fata doua rivale si anume echipa de pe locul 3 Gremio si cea de pe locul 15 Vitoria, care in prezent are cu noua puncte mai putin. Vitoria s-a reintors in prima liga dupa un an de pauza, iar pe de cealalta parte Gremio a terminat sezonul trecut in Serie A pe locul 3 si s-a calificat in Copa Libertadores, unde a fost eliminata recent de catre Rosario Central. Acum doua sezoane, ambele dueluri dintre aceste doua echipe s-au incheiat cu victoria gazdei.

Gremio

Din aceste motive, Gremio crede intr-o noua victorie in fata celor de la Vitoria, mai ales ca s-ar apropia la doar 1 punct distanta de liderul Palmeiras. Cu un loc mai sus se afla Internacional care are un punct mai mult, iar fosta campioana Corinthians este si ea favorita sa prinda topul. Corinthians are cu 6 puncte mai putin decat Palmeiras. In ultimele 4 partide Gremio a remizat de doua ori si a castigat celelalte doua meciuri, iar in ultimele 9 etape doar o singura data a fost infranta. Trebuie sa precizam ca are cea mai buna defensiva din campionat, ce concureaza cu apararea celor de la Palmeiras care in ulitmele 4 dueluri de acasa nu a incasat nici un gol. Cu 4 zile in urma Gremio a triumfat in disputa cu Cruzeiro cu scorul de 2-0, iar antrenorul Roger probabil va trimite in teren acelasi prim 11. Pe lista accidentatilor se afla mijlocasul Bolanos si fundasul Fred

Vitoria

Am mentionat deja ca a revenit in prima liga, fiind un singur an absenta din Serie A, iar in acest sezon are ca obiectiv evitarea retrogradarii. In acest moment are doar un punct peste echipele care se afla in zona fierbinte a clasamentului, ceea ce ne arata ca va duce o lupta grea pana la finalul campionatului, fiecare punct fiind foarte important. Nu a castigat nici un punct in ultimele doua partide, in care a pierdut cu 2-0 in fata celor de la Sao Paolo, dupa care a fost invinsa tot cu acelasi scor si de catre Chapecoense. Acest lucru trebuie sa fie un motiv de alarmare pentru antrenorul Mancini, care va fi nevoit sa faca modificari la echipa de start pentru duelul cu Gremio, la mijloc si in atac. Nu-l vom vedea in teren pe fundasul Mattis.

{{notification_msg}}