Cine isi va indeplini obiectivul?

Analiza meciuri

Sunderland - Manchester United

In acest weekend in Premier League se desfasoara a 26 a etapa, iar primul meci va fi intre doua echipe cu obiective total diferite, unde Sunderland este penultima clasata si Manchester United se afla pe locul 5 cu 21 de puncte mai mult. “Diavolii rosii” sunt intr-o forma mult mai buna, iar in ultima intalnire directa a castigat cu scorul de 3-0 in fata celor de la Sunderland.

Sunderland

Pe fanii lui Sunderland ii incurajeaza inainte de acest meci, faptul ca echipa lor de suflet nu a pierdut ultimele doua meciuri acasa cu Manchester United, iar cu ceva timp in urma a obtinut victoria cu 2-1 in Cupa Ligii, si anul trecut a remizat in campionat 1-1. Increderea jucatorilor lui Allardyce a crescut dupa egalul 2-2 din Liverpool, weekend-ul trecut, care a fost obtinut pe final de meci inscriind Johnson si Defoe. Inainte de acest meci a terminat la egalitate acasa cu Bournemouth si a pierdut cu Manchester City cu 1-0, tot acasa. Din aceste motive se afla pe o pozitie retrogradabila la 4 puncte de ocupanta locului 17, Newcastle. Pe flancul drept Lens il va inlocui pe accidentatul Watmore, iar pe lista indisponibilor vor mai fii fundasii Kaboul si Matthews ,atacantul Borini si mijlocasul Larsson.

Manchester United

“Diavolii rosii” din Manchester au pierdut doua puncte importante pe final de meci cu Chelsea, cand atacantul albastrilor Diego a egalat in prelungiri. Din aceasta cauza jucatorii lui van Gaal au ratat sansa sa obtina a treia victorie la rand, primele doua fiind cu Derby County scor 3-1 in FA Cup si cu Stoke in campionat printr-un scor de neprezentare 3-0. Aceste doua triumfuri a dat un plus echipei in meciul de pe Stamford Bridge, unde a fost cu mult peste Chelsea, dar asta nu a fost de ajuns. Sa adaugam ca pe lista accidentatilor inaintea acestui meci se afla fundasii Rojo, Shaw si Valencia, si mijlocasii Young si Schweinsteiger.

{{notification_msg}}