Champions League: Standard Liege - Ajax Amsterdam

Analiza meciuri

Standard Liege - Ajax Amsterdam

Acesta partida din cadrul rundei trei de calificari Champions League, cu siguranta va atrage multa atentie. Standard Liege a depasit cu bine primele doua etape de campionat, in urma carora a obtinut o victorie si o remiza.  Ajax a disputat doar runda secunda de calificari Champions League. Ultima intalnire dintre aceste echipe s-a desfasurat in urma cu doua sezoane in cadrul grupelor Europa League, intalnirea terminandu-se cu scorul de 1-1.

Standard Liege

Recent rateaza posibiliatea de a adauga un trofeu in palmaresul lor, pierzand Super Cupa Belgiei in fata campioanei curente Club Brugge. In campionat a luat startul cu bine, invingand in prima etapa Gent cu scorul de 3-2, reamintindu-ne de sezonul trecut in care faptul ca au evoluat ofensiv le-a permis inscrierea unui numar mare de goluri. Totodata noul antrenor Pred'homme debuteaza la echipa, iar faptul ca i-a folosit in primul 11 pe Fai, Emond si Djenepo le-a adus practic victoria. Aceeasi componenta a fost folosita si in etapa a adoua, insa nu a avut acelasi succes, remizand cu Beveren.

Ajax Amsterdam

Determinarea celor de la Ajax pentru a prinde grupele Champions League s-a putut observa in runda precedenta. Intalnirile in fata adversarilor de la Sturm Graz fiind decise cu destul de multa lejeritate. Inving 2-0 in turul de pe teren propriu, ca apoi in deplasare sa reuseasca scorul de 3-1 in favoarea lor. Antrenorul Ten Hag optand pentru cateva modificari interesante in partida tur. Cel mai important recent transfer al lor - Blind, alaturi de Tadic, au intrat in teren abia in repriza secunda. Bande, Dolberg si Veltman nu au putut evolua dotorita unor accidentari, in schimb atacantul Huntelaar si mijlocasul Ziyecha arata o forma excelenta.

{{notification_msg}}