Champions League: Juventus – AS Monaco

Analiza meciuri

Juventus – AS Monaco

Saptamana trecuta torinezii s-au impus in prima mansa cu 2-0, iar acum au sanse mari sa ajunga in finala Champions League. Ambele sunt foarte aproape de castigarea campionatului din care provin, asa ca vom vedea un meci interesant in care echipele vor da totul pe teren. Acum doi ani de zile s-au intalnit in sferturile de finala ale acestei competitii si scorul a fost 0-0 in Monaco, iar in Torino, Juventus a obtinut calificarea, dupa victoria la limita cu 1-0.

Juventus

Am mentionat deja ca a triumfat cu 2-0 in deplasarea din Monaco, ceea ce inseamna ca este cu un pas in finala. Pe de alta parte, Juventus evolueaza foarte bine pe teren propriu si aproape si-a asigurat cel de-al 6 lea titlu consecutiv in Serie A, tinand cont ca are un avantaj de 7 puncte cu 3 etape inainte de final fata de ocupanta locului secund, Roma, cu care se va intalni in weekend. In precedentele doua meciuri din campionat, Juventus a remizat cu Atalanta si cu Torino. In confruntarea din tur cu Monaco, Higuain a inscris cele doua goluri. Probabil antrenorul Allegri va folosi acelasi prim 11 ca si in prima mansa, doar ca ne asteptam sa-l vedem pe Khedira in locul lui Marchisio. Pjaca si Rugani vor lipsi, pentru ca sunt accidentati.

AS Monaco

Are de recuperat un handicap de doua goluri si pare a fi o misiune imposibila in Torino. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, antrenorul Jardim trebuie sa foloseasca o tactica ofensiva prin care jucatorii sai sa-si creeze mai multe ocazii de poarta, dar si defensiva sa nu faca greseli ca in prima mansa. Cu doua etape inainte de final, are un avantaj de 3 puncte in Ligue 1 fata de PSG si mai are un meci de disputat, asadar titlul e in mainile monegascilor. Acum este nevoita sa dea totul in acest meci cu Juventus si ne asteptam sa o vedem jucand mult mai ofensiv fata de cum a facut-o saptamana trecuta. Pe lista indisponibililor se afla: Mendy, Boschilia si Toure.

{{notification_msg}}