Champions League: Dinamo Zagreb - Hapoel Beer Sheva

Analiza meciuri

Dinamo Zagreb - Hapoel Beer Sheva

Dinamo Zagreb se alatura in aceasta runda in cea mai importanta competitie a cluburilor - Champions League; in timp ce Hapoel Beer Sheva a depasit echipa estoniana Flora, pentru a ajunge in aceasta faza. In ciuda faptului ca ambele echipe sunt prezente in mod regulat in competitiile europene, aceasta va fi prima lor intalnire.

Dinamo Zagreb

Sezonul trecut au fost eliminati din Europa League in play-off-ul  disputat impotriva albanezilor de la Skenderbeu. In urma cu doua sezoane ajung sa lupte chiar in faza grupelor Champions League, dar dezamagesc pierzand toate cele sase intalniri. Cu toate acestea, pentru ei a fost importanta cucerirea titlului de campioni ai Croatiei, dupa ce Rijeka a dominat multi ani la rand campionatul intern. Sub noua conducerea a lui Bjelica, Dinamo Zagreb obtine si Cupa la sfarsitul sezonul trecut. Datorita numarului mare de transferuri efectuate pe perioada verii, ne asteptam la o formatie noua, fata de ce eram obisnuiti de la Dinamo Zagreb.

Hapoel Beer Sheva

In luna mai al acestui an, obtin cel de-al treilea titlu consecutiv de campioni ai Israelului. Insa prestatiile lor din Champions League din ultimii doi ani s-au sfarsit chiar inaintea avansarii in faza grupelor. In prima runda au trecut fara probleme de estonienii de la Flora; antrenorul Bakkar folosind o formatie identica in ambele manse, tocmai de aceea nu ne asteptam sa schimbe alcatuirea echipei nici pentru aceasta partida. Datorita unor accidentari - atacantul Ghadir si fundasul Vitor nu vor putea evolua, iar Korhut si Mwakaeme sunt incerti.

{{notification_msg}}