Champions League: Borussia Dortmund - AS Monaco

Analiza meciuri

Borussia Dortmund - AS Monaco

Echipele se afla intr-o forma total diferita inaintea acestui duel, Borussia Dortmund este neinvinsa in acest sezon si in urma ultimei etape a urcat pe prima pozitie in Bundesliga; AS Monaco se afla in zona retrogradarii in Ligue 1, adunand o singura victorie. Dortmund si Monaco s-au intalnit ultima data in faza calificarilor Champions League din 2016, francezii triumfand in ambele intalniri.

Borussia Dormund

Cu sapte victorii si doua remize, se afla pe prima pozitie in Bundesliga. Au reusit o eficienta maxima pe teren propriu, cele doua etape terminate la egalitate fiind jucate in deplasarile la Hannover si Hoffenheim. In prima intalnire a grupelor Champions League au invins Club Brugge, iar in ultima etapa din campionat au triumfat la incomoda echipa a celor de la Leverkusen. Mijlocasul Marco Reus se afla intr-o forma excelenta, iar cel mai important tranfer - Paco Alcacer s-a integrat cu bine in echipa.

AS Monaco

Sirul rezultatelor slabe continua la AS Monaco, au adunat in acest sezon opt jocuri fara victorie, iar in ultimile doua etape au pierdut fara a marca. Singura victorie a sezonului au obtinut-o chiar in prima etapa, 3-1 in deplasarea de la Nantes. In debutul grupelor Champions League, pierd in fata celor de la Atletico Madrid, desi initial au fost la conducerea partidei. Schimbarile antrenorului portughez Jardim, nu au dat rezultate datorita faptului ca acesta nu beneficiaza de o gama variata de jucatori. Lista jucatorilor incerti pentru aceasta partida cuprinde sase jucatori, printre care croatul Subasic si francezul Pierre-Gabriel.

{{notification_msg}}