Champions League: Beşiktaş – SSC Napoli

Analiza meciuri

Besiktas – SSC Napoli

Runda a 4 a din UEFA Champions League ne aduce un duel dintre doua echipe care au sanse mari de calificare in Grupa B. Besiktas are cu un punct mai putin decat liderul Napoli. Acum doua saptamani Besiktas a castigat in Napoli cu 3-2, asa ca vine cu un moral ridicat inaintea acestei victorii. Pe locul 3 se afla Benfica, care a revenit si ea in lupta pentru prima pozitie, fiindca are cu un punct mai putin decat Besiktas. Dynamo Kiev a obtinut doar un punct din primele 3 meciuri.

Besiktas

A remizat acasa cu Dynamo Kiev si nu-si mai permite sa piarda puncte pe teren propriu, daca vrea sa mai spere la primele 2 locuri din grupa. Importanta acestui meci cu Napoli s-a vazut si in etapa trecuta din campionat, cand antrenorul celor de la Besiktas a trimis in teren o echipa din care au facut parte mai multe rezerve. Atunci a terminat la egalitate 1-1, cu Genclerbirligi si a ajuns la doua puncte in spatele liderului Basaksehir. Cel mai important lucru este ca si-a continuat seria de 13 meciuri fara infrangere. Adriano il va inlocui pe Erkin care este accidentat si probabil il vom vedea titular pe Sahan. Vor absenta din cauza accidentarilor Uysal, Talisca si Kavlak.

SSC Napoli

Nu a avut noroc in etapa trecuta din campionat si a fost invinsa de catre Juventus in deplasare, cu 2-1. Inainte de asta, jucatorii antrenorului Sarri au bifat doua victorii asa ca in acest moment sunt pe locul 5, la 3 puncte distanta de echipa de pe locul secund, AS Roma si la 7 puncte in spatele liderului Juventus. Referitor la Champions League, a castigat cu 2-1 duelul cu Dynamo Kiev si cu 4-2 cel cu Benfica. In meciul cu Besiktas a fost invinsa surprinzator cu 3-2. Din aceasta cauza lupta pentru primele doua locuri din grupa a devenit si mai serioasa, avand in vedere ca Benfica este la doua puncte de Napoli. Antrenorul Sarri nu se poate baza pe atacantul Milika si fundasul Albiol, pentru ca sunt accidentati.

{{notification_msg}}