Champions League: Benfica - Ajax

Analiza meciuri

Benfica - Ajax

Portughezii de la Benfica ocupa in momentul de faza pozitia a treia in grupa E - Champions League. Cu o singura victorie si doua infrangeri, pe cand olandezii sunt pe prima pozitie, cu un numar de sapte puncte. Ajax avand o mare oportunitate de a clarifica in acesta partida soarta calificarii in faza eliminatorie. Primul duel a fost castigat de Ajax cu scorul de 1-0.

Benfica

Seria de trei infrangeri recenta cu siguranta le ofera toata motivatia necesara pentru a nu adauga un nou esec in lista lor de rezultate. In Champions League au ratat debutul prin infrangerea suferita cu Bayern, insa al doilea duel le-a adus mai mult succes, de aceasta data in deplasarea de la AEK Atena. Spre sfarsitul lunii trecute au pierdut in delasarea de la Ajax cu scorul de 1-0, ceea ce le-a oferit un moral slab si in ultimile doua etape din campionat. In care au pierdut cu Belenenses si Moreirense in ultima etapa. Din lotul echipei nu vor lua parte fundasii Lema si Ebuehi, si atacantul evetian Seferovic.

Ajax

Olandezii se afla intr-o forma de invidiat, au obtinut victorii in ultimile lor sase intalniri. In Champions League au invins AEK Atena cu 3-0, au remizat in deplasare cu Bayern 1-1 si au invins Benfica pe teren propriu cu 1-0. Interesant de notata faptul ca Ajax, in toate victoriile acestor ultime sase jocuri a reusit sa pastreze poarta intacta; dovedind o forma a liniei de fund impresionanta. Ne asteptam din partea antrenorului - ten Hag sa il reintroduca in primul 11 pe van de Beek; mijlocasii Eiting si Matusiwa figureaza pe lista jucatorilor indisponibili.

 

{{notification_msg}}