Champions League: Bayern Munchen – Real Madrid

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Real Madrid

Este cel mai interesant duel din sferturile de finala Champions League, fiindca se vor intalni doua echipe puternice care sunt pe primul loc in campionatele din care provin. Bayern Munchen a castigat de 5 ori aceasta competitie, iar Real Madrid detine recordul cu 11 trofee in vitrina. Niciuna din ele nu a stralucit in faza grupelor, dar s-au calificat in optimi, unde bavarezii au trecut de Arsenal, iar madrilenii au eliminat-o pe Napoli. Acum doua etape Bayern a pierdut in fata celor de la Hoffenheim, iar Real a remizat weekend-ul trecut cu rivala Atletico. Aceste doua cluburi s-au intalnite de multe ori in Champions League, ultima data in semifinala din 2014, in care s-a impus Real in ambele partide.

Bayern Munchen

Ultimul trofeu Champions League a fost castigat de Bayern in anul 2013, asa ca acum poate sa se gandeasca la castigarea unei noi finale, dar mai are cateva obstacole printre care unul foarte dificil cu Real Madrid. Va juca cu fosta campioana a Europei si cu siguranta va avea viata grea. Bavarezii sunt aproape de un nou titlul in Bundesliga, chiar daca au fost infranti pentru a doua oara in acest sezon in campionat. In optimi s-a impus de doua ori cu 5-1 in disputele cu Arsenal, iar etapa trecuta a castigat cu 4-1 derby-ul cu Borussia Dortmund. O veste buna e ca vor reveni Neuer, D.Costa si T.Muller, insa ultimii doi probabil vor fi pe banca de reserve.

Real Madrid

Isi apara titlul obtinut in sezonul precedent si isi doreste un nou trofeu, iar pe de alta parte face tot posibilul sa devina campioana in La Liga. Se afla pe primul loc de ceva vreme, insa nu are un avantaj consistent care sa o linisteasca. Presiunea s-a vazut pe jucatori si in meciul trecut in care a terminat la egalitate cu Atletico Madrid, priminand gol in ultimele minute. Totusi este inca lider, fiindca rivala Barcelona a pierdut in etapa anterioara, spre uimirea tuturor. Real a bifat multe dueluri in care a marcat cel putin o data, dar se gandeste acum la o tactica pentru a nu primi gol. Pe lista indisponibililor se afla Varane si Pepe.

{{notification_msg}}