Champions League: Atletico Madrid – Leicester

Analiza meciuri

Atletico Madrid – Leicester

Miercuri seara se vor juca inca doua sferturi de finala, iar in unul din ele Atletico Madrid este favorita pentru ca va intalni o debutanta in Champions League si anume fosta campioana din Anglia, Leicester. In runda precedenta, englezii au eliminat-o pe Sevilla, iar Atletico a trecut de Bayer Leverkusen. Va fi prima confruntare dintre aceste doua cluburi.

Atletico Madrid

A avut noroc la tragerea de la sorti ca a picat cu Leicester, insa Atletico Madrid trebuie sa fie atenta, fiindca nu mai este in forma de anul trecut. Antrenorul Simeone va aborda cu maxima seriozitate aceasta dubla. In etapa trecuta din La Liga, Atletico a remizat 1-1 pe Santiago Bernabeu. Inainte de asta, avea o serie de 5 victorii consecutive in campionat, care a dus-o pe locul 3 in clasament, la 1 punct distanta de Sevilla. Are cu 8 puncte mai mult decat ocupanta pozitiei a 5 a, Villarreal, dar pe de alta parte liderul Real Madrid are un avantaj consistent. Asadar, se va lupta pentru un loc care sa o califice direct in grupele Champions League, in sezonul urmator. Din cauza accidentarilor vor lipsi Tiago, Gaitan, Vrsaljko, Gameiro si Fernandez.

Leicester

Dupa o perioda foarte slaba in Premier League, in turul campionatului, fosta campioana a Angliei a bifat 5 victorii la rand, care au dus-o la mijlocul clasamentului, mai exact pe locul 11. Weekend-ul trecut a fost infranta in deplasare cu 4-2 de catre Everton, insa era de asteptat ca antrenorul Shakespeare sa menajeze unii titular. Acesta l-a inlocuit pe Ranieri la sfarsitul lunii februarie si a reusit sa imbunatateasca jocul echipei, care in faza precedenta a lasat-o acasa pe Sevilla. Acum Leicester va avea parte de o dubla grea cu fosta finalista a editiei trecute Champions League. Nu vor juca miercuri seara Wague, Mendy si Morgan, deoarece acuza unele accidentari.

{{notification_msg}}